çok mutsuzumm banada bi yardım lütfen :(:(

_Mermaid_

Yeni Üye
Üye
çok mutsuzumm banada bi yardım lütfen :(:(
mutsuzumm çok mutsuzumm sevdiğin erkek seni sevmiyorsa
melekler bana bi çare bulunn 🙁🙁 4 yıllık sevgilimdn 5 ay önce ayrıldım ve unutamıyorum bi türlü 🙁 başka biride olmuyo sanki hepsinde onu arıyorum ama bulamıyorum... aynı şehirde okuyoruz ailemizdn uzakta ve onun 3 benimse ilk senem orda. başlarda sürekli karşılaşıyoduk konuşmaya başladık ve şuan arkadaşız(ona göre tabi bu böyle) 🙁 onun yeni bi sevgilisi var saklamıyo ama bana hiç hissettirmiyo ve hep yakın davranıyo bana buda onu unutmamı engelliyo kendimide tutamıyorum 'hayır görüşmicem bundan sonra' diyemiyorum ve her görüşmemizdn snra kendimi çok kötü hissediyorum onun başka bi kızla olması fikri gerçekten çok kötüü
nolur bana fikir verin napmalıyım sizce???

Ce: çok mutsuzumm banada bi yardım lütfen 🙁🙁

A CANIM ANLADIĞIM KADARIYLA HALA SEVİYON ve oda bunun farkında ve bence senin canını acıtmak istiyo gibime geldi ve canım sen belli etme ve bidekarşı olduğum bişey var birini unutmak için birini sevme unutma sadece kendini değil karşısındakini aldatırsın bencillik olur demi güzelim ama sabret zaman herşeyin ilacı dır dönerse senindir dönmezse zaten senin hiç olmamıştır bitanem üzme tatlı canını geçer bilmem ardımcı olabildim mi:angel::angel::angel:

evet malesef hala seviyorum. onu unutmak için başkasıyla çıkmak gibi bi hata yapmamam lazım biliyorum bu hem karşımdaki kişiyi hem beni incitir.. umarım zaman herşeyin ilacı olur 🙂 ... teşekkürler esena desteğin için 🙂🙂

kıyamam sana..sen nasıl bı derde dustun..ama hayat senın elınde be guzelım...bekleme baskasında dene barı...kendıne acı cektırırsın .bak o kendıne bulmus bıle..canım içine göm ve yenı bı sayfa ac kendıne...

Canım benim, Allah çaresiz dert vermesin öncelikle. Üzüldüm adına ancak eminim ki bunu da atlatacaksın. Bence en güzeli güçlü bir duruşa sahip olman ve ona muhtaç gibi bir duruma asla girmemen. Umursadığını, ona hala bağlı olduğunu, ona ihtiyacın olduğunu, varlığından mutluluk duyduğunu hissettirdiğin bir erkek bazen sadece egosunu bile tatmin etmek için bu şekilde davranabilir.

Bu yaşlarda erkekler kızlar kadar olgun olmuyorlar. Aşka, ilişkiye, sevgiye bakış açıları seninki kadar oturaklı ve sağlam olmuyor. O nedenle her ne hissediyorsan ona fazla belli etme. Sonuçta başkasıyla birlikte olan bir insandan bahsediyoruz. Bırak yoluna gitsin, sen ona muhtaç mısın ki? Değilsin. Senin de kendine göre, sana özel bir hayatın var. Ve bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. Üzülme demiyorum, üzülmemek elinde olmaz biliyorum ama ona belli edip de egosunu fazla kabartmasına da mani ol.

Her bitiş başka bir başlangıcın habercisidir 😉 Sana çok daha güzel mutluluklar yaşatacak başlangıçlar diliyorum.

çok teşekkür ederim hepinize desteğiniz için 🙂 elimdn geldiği kadar yapmaya çalışıcm tüm dediklerinizi umarım herşey bi an önce yoluna girer 🙂 tekrar sağolun 🙂🙂

canimm,uzuldum ama o seni sevmiyorsa istemiyorsa sende unutt yolun basindayken bu olanlar daha iyi,,,bence gurulu olup unut onun yaptigi seyleri sende yapp,arkadas cevreni degistr onunla fazla karsilasmamaya bak daha cabuk unutursunn,ama sonkez sevgin icin konusmak istiyorsan git son kez konus askin icin,baktin ozamnda seni red ediyor bu sefr gercekten birak onu,,sevgiler,uzulme degmez

Sevgili tweety,

Yakında, bahar gelecek dallarına Memleketimin 🙂 Senide mahfedecek bu güzel havalar, böyle havalarda belkide tekrar aşık olacaksın, böyle havalarda unutacaksın evine ekmek almayı...

Seni bu güzel havalar mahfedecek. Aşık olacaksın. Her ne kadar olumsuz muş gibi , imkansızmış gibi görünsede... Baharda aşık olacaksın... Beyninin bir köşesinde yok olmuyor, onsuz olamıyorum desende... Unutacaksın... Ve Zamanla birlikte, kalsada güzel hayaller bir köşede.. Unutacaksın... 😀

Seni bu güzel havalar mahfedecek... Aşık olacaksın...

Hadi aşık ol üçe kadar sayıyorum

1...

2....

3....

🙂

zaman en iyi ilaçdır seni hak etmiyo bence sabırlı ol gormemeye çalış eminim seni hak eden seven biri karşına çıkar ama onu unutmak için kimsele beraber olma.kaybeden o oldu bence..🙂

Canım kıyamam ben sana.Ama eski erkek arkadaşına kızmadım dersem yalan olur çünkü yeni kız arkadaşı var ve sana samimi davranıyo hala sana umut verir gibi bu bence yalnış çünkü dediğin gibi unutmanı engelliyor senin bana kalırsa biraz uzaklaşmayı dene olumu yeni arkadaşlar edin mesela her boş zamamnını (tabii dersten arta kalan zaman) aktivite ile doldur umarım fikirlerim sana biraz destek olur canım

Benzer Diğer Konularımız !