M Misafir Melek Forum Okuru 25 Eylül 2010 #21 çok güzelller bu güzel kahvaltı takımını nerden alabilirim acaba
M Misafir Melek Forum Okuru 9 Ocak 2011 #24 cok merak ettım bu guzel kahvaltı takımlarından edınmek ıstıyorum.nereden bulabılecegımı ve fıyat bılgısını verırsenız sevınırım.sımdıden tesekkurler.
cok merak ettım bu guzel kahvaltı takımlarından edınmek ıstıyorum.nereden bulabılecegımı ve fıyat bılgısını verırsenız sevınırım.sımdıden tesekkurler.
A aYYa-MoDa Forum Okuru 9 Ocak 2011 #26 ay çoook güzeller ceyizime bunlardan istiyoom banada banada ...😀
P pembe karanfil Yeni Üye Üye 27 Ekim 2011 #27 gerçekten çok güzeller.nerden temin edebiliyoruz bu takımları?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Ocak 2012 #29 bu kahvaltı takımlarını nereden bulabiliriz acaba? ben internette o çiçekli veya kelebekli olanları gördüğümden beri başka takım beğenemiyorum..Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
bu kahvaltı takımlarını nereden bulabiliriz acaba? ben internette o çiçekli veya kelebekli olanları gördüğümden beri başka takım beğenemiyorum..Lütfen bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Haziran 2012 #30 merhaba bu takımlardan satın almak istiyorum. nasıl temin edebilirim?