çok dertliyim :(
nasıl başlayacağımı bilmiyorum eşimin ailesi tarafından çok dertliyim arkadaşlar beni hiç sevmediler ne yaptıysam yaranamadım hep istenmedim sebebde onların yöresinden olmayışım onlar eşime başka kız istiyorlarmıştı bizde eşimde tanıştık severek evlendik onlar maddi manevi hiç yanımızda olmadılar düğünüm oldu ama allah razı olsun eşim yaptı ben ailemi ayaklar altına aldım onları seçtim ben hep anne diye yaklaştım ama o bana hep laf sokuşturdu halada aynı eşim ilk yıllarda beni çok ezdirdi şimdi iyi ama sesi çıkmaz ben onları yılda 1-2 defa görüyorum ama inanın o kadar psikolojim bozuldu kii şuanda buraya bunu yazmam bile bana terapi oluyor kimseye içimi dökemiyorum eşime birsey dediğimde onunla tartışıyrz tel ile bile çok etkiliyorlar çocuğuma karşıda çok soğuklar arayıp sormazlar kıyafet oyuncak vb birsey almazlar hatta bir yıl gitmemiştik eşimin hatrına gittik ama bu kadar mı taş yürekli olur insan çocuğa 1 kutu süt bile alınmadı allah şahidim çöp alınmadı çocuğa insan marketden gelirken bir çikolata alır yada giderken cebine miktarı önemli değil para vb sıkıştırır yavrumun gönlünü alır daha nelerrrrrr ama bunlara rahmen hala eşim onları arıyor tamam anlıyrm annesi babası ama benim eşime çocuğuma bu şekilde davranana bende farklı davranırım eşimede çok soğuklar ben artık yıllardr bıktım konusu açıldığında vb titreme geliyor bana hamileyken falan çok şey yaşattılar bana artık ne olursa olsun onları gözüm görmüyor eşimin annesi babası diyorum ama ilişkimi tamamen kesmeyi düşünüyorum gördüğümde kadın bana hep laf sokuşturuyr bulsa bir kaşık suda boğacak olan bana oluyor artık çok yıprandık şuan ağlıyrm içime titreme geliyor benim ailem eşimi çok seviyor ben hep eşime benim annem sana bir kötü söz söyleseydi sen yüzlerinede bakmazdın gitmezdinde diyorum evet diyor ama benim onlarla görüşmek istemdğimi anlamak istemiyor gibi bizimle hiç alakaları yok ama neler yaptılar ama eşim hala görüşüyr iyice psikolojim bozulduu çok üzülüyrm beni hiç saymıyrlar artık bende onları saymak istemiyrm eşime herkeze hakketiği gibi davran diyorum az soğuk ol koy tavrını diyorum o koyamıyr ama artık sayılmadığım için bende saymayacağım zaten çocuğu 5 yıl görmeseler özlemezler kucaklarına alıp sevdiklerini bile görmedim eşide bunu biliyor ama o görüşsün gitsin ama ben gitmeyi düşünmüyrm evimede istemiyrm benim şuanda insana çok ihtycm var şimdi yanımda olmayan ihtiyacım olmadığındada olmasın rabbim kalplerini yumuşatsın nerde varsa böyle insanların siz olsanız ne düşünürdünüz ben çok yaralandım 🙁