zuzu65 Yeni Üye Üye 29 Kasım 2008 #11 Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri sağol canım sen de süpersin sağol yorumun için
MEÇHUL Daimi Üye Üye 2 Aralık 2008 #12 Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri waww süperlerrrr emeğine sağlıkk annemmm
zuzu65 Yeni Üye Üye 3 Aralık 2008 #13 Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri teşekkürler evlat aralarında yapabileceğin modellerde var dikkat ettin mi canım...
Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri teşekkürler evlat aralarında yapabileceğin modellerde var dikkat ettin mi canım...
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #14 Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri gercekten cok sık duruyolar tskler ablacım
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #15 Cevap: Çok beğeneceğiniz atkı-şal-etol modelleri ben teşekkür ederim canım
SEVDAARSLAN Yeni Üye Üye 18 Şubat 2010 #16 bunlar süper yaa çok güzel atkıve şal modelleri tüylüleride seviyorum çok kokoş fakat bana hayvan tüyünü andırdığı için giyemiyorum ama diğer örgü modelli atkılar çok güel iyi fikir bakarak örebilirim paylaşım için çok teşekkür ZUZU
bunlar süper yaa çok güzel atkıve şal modelleri tüylüleride seviyorum çok kokoş fakat bana hayvan tüyünü andırdığı için giyemiyorum ama diğer örgü modelli atkılar çok güel iyi fikir bakarak örebilirim paylaşım için çok teşekkür ZUZU