Çocukluk Resimlerimizi Paylaşıyoruz Hadi Siz de Paylaşın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatta sevmezdim resim çekilmeyi.. Çok utanırdım nedenseee...🙂

İşte birinde dilimi yanağıma takmış bitsin bu işkence diye bekliyorum...
Birindede amcamın yanındayım.. ama fotoğrafçıya bakan kim

Amann allah'ım ne tatlı kız bu böyle yaa🙂🙂🙂Handanım valla çok tatlıymışsın.O kadar masumsun ki yaptığın yaramazlıkları tahmin edemiyorum
😀

Amcanın yanında oturduğun resimde çok komik çıkmışsın.Dünya umrunda değil.Resim çekmeyi sevmediğin belli.İnsan birinde bakar ya😀

Teşekkürler handanım bizimle paylaştığın için.Gerçektende çok güzelsin halen de öylesin:çapkın:

Sadmin kendisine baksın bende onun bi küçüklük resmi var bi görseniz forumda kimse kalmaz
ha yaşasın kötülük

Kızlar bu arada çok şekersiniz gerçekten ya valla insan böyle gördükçe çocukluğunu nasıl özlüyor.😀

Sümüklü handan

Bnece tertemiz bir kız çocuğu var orda:seker:

Mawviş adminim bu iyiliği bize yap lütfen😀Kötülük olsun sadmine😀Bekliyoruzzzz resmii😀Bide benim resmim yok der😀

Teşekkürler maviş adminim sizden de maviş maviş bir resim bekliyoruz haberiniz olsun😀

valla bulursam resmimi söz çünkü inan bende hiç öyle küçüklük resmim yok annemlere gittiğimde çaktırmadan bakmam lazım😀

İşte buda benim küçüklüğüm o zaman biraz tombikmişim ama Allahtan şimdi yok o tombiklik

ayyyyyy bu ne $irinlik yaa, yanaklarini koparasim geldi😀

bu arada arkadaslar gecen benim adam koltuga uzanmi$, bende onu bebek sever gibi sevdim, hanimi$ hami$ diye... aynen $unu sölyedi: simdi bebekleri anliyorum, bidaha onlari hic böyle sevmicem" 😀

Benzer Diğer Konularımız !