Çocukken yaptığınız şimdi ise gülerek hatta kahkaha atarak hatırladıklarınız :):)
İlk okulda öğretmenimiz 'Şimdi yaptıklarınızı ilerde hatırladıkça gülersiniz' demişti.
Doğru söylüyomuş adam şimdi aklıma geldikçe hep gülüyorum...🙂
Sİz de öylesinizdir büyük ihtimal... Buyrun paylaşalım hep birlikte küçükken yaptığımız yaramazlıkları, komiklikleri... aklınıza gelen, anımsadığınızda sizde gülümseme oluşturan hey gidi günler dedirttiren anılarımızı 'çocukluk anılarımızı' paylaşalım...
Önce ben başliyim...
Mesela ilkokulda en yakın arkadaşımla hiç olmucak bi sebepten dolayı küsmüştük...🙂
Oyun oynarken yanlışlıkla onun ceketini düşürdüm o da bana kızdı ne düşürüyosun die
Aldı benim ceketimi de o attı yere Böyle saçma bi sebepten dolayı küsmüştük 🙂
Sonrada gelip özür dilemişti benden 🙂
Çocukluk işte naparsın...🙂🙂
Özledim valla ya nerden aklıma geldiyse bu konu 🙂
Bi de kuzenimle saçma sapan oyunlar oynardık Ne olduğunu söylemicem merak edin
Şimdi sıra sizde melekler buyrun anlatın dinleyelim 🙂
Doğru söylüyomuş adam şimdi aklıma geldikçe hep gülüyorum...🙂
Sİz de öylesinizdir büyük ihtimal... Buyrun paylaşalım hep birlikte küçükken yaptığımız yaramazlıkları, komiklikleri... aklınıza gelen, anımsadığınızda sizde gülümseme oluşturan hey gidi günler dedirttiren anılarımızı 'çocukluk anılarımızı' paylaşalım...
Önce ben başliyim...
Mesela ilkokulda en yakın arkadaşımla hiç olmucak bi sebepten dolayı küsmüştük...🙂
Oyun oynarken yanlışlıkla onun ceketini düşürdüm o da bana kızdı ne düşürüyosun die
Aldı benim ceketimi de o attı yere Böyle saçma bi sebepten dolayı küsmüştük 🙂
Sonrada gelip özür dilemişti benden 🙂
Çocukluk işte naparsın...🙂🙂
Özledim valla ya nerden aklıma geldiyse bu konu 🙂
Bi de kuzenimle saçma sapan oyunlar oynardık Ne olduğunu söylemicem merak edin
Şimdi sıra sizde melekler buyrun anlatın dinleyelim 🙂