aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2008 #11 Cevap: Çocuğunuza Verdiğiniz İsim Eşinizin Eski Sevgilisinin İsmiyse? gökçe' Alıntı: offffffff yandığı gündür sanırım. İlk işim mahkemeye başvurmak olur. Önce kızımın ismini değiştiririm. Sonrada beyefendiyi kapının dışına koyarım. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 ooo süper bir cevap ya bayıldım hee😀
Cevap: Çocuğunuza Verdiğiniz İsim Eşinizin Eski Sevgilisinin İsmiyse? gökçe' Alıntı: offffffff yandığı gündür sanırım. İlk işim mahkemeye başvurmak olur. Önce kızımın ismini değiştiririm. Sonrada beyefendiyi kapının dışına koyarım. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.. Genişletmek için tıkla ... 🙂 ooo süper bir cevap ya bayıldım hee😀
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #12 Cevap: Çocuğunuza Verdiğiniz İsim Eşinizin Eski Sevgilisinin İsmiyse? oo koyacağımız isimler hazır bıle hepsını de ben buldum işte😀
Cevap: Çocuğunuza Verdiğiniz İsim Eşinizin Eski Sevgilisinin İsmiyse? oo koyacağımız isimler hazır bıle hepsını de ben buldum işte😀