merhaba hanımlar,
geçenlerde haberlerde ankarada bir boya firmasının elektromanyetik radyasyon önleyici boya yaptığını okudum. çok hoşuma gitti, titizlikle yürüttüğüm bir araştırma sonucunda ürünün kimliğine ulaştım,
www.shieldon.com.tr diye bir sitesi var. Hatta fabrikayı da aradım, çok cici bir kız oldukça da bilgili, iyi niyetli şekilde ürünle ilgili bilgiler verdi.
Biz bundan birkaç ay önce btk ya bir radyasyon ölçümü yaptırmıştık, evimiz ankara Oranda. Karşı tarafımızda tv vericileri falan var ve bizim evdeki radyasyon değeri ne çıksa iyi, 8 kilowatt/m2. Halbuki olması gereken maksimum değer 1 mikrowatt/m2 imiş. Biz bunu görünce tabi küçük bir şok yaşadık, hukuki işlemler başlatıldı ve 2014'ün sonuna kadar bu vericilerin azaltılacağı yönünde bilgi aldık.
Gelgelelim biz birkere pipiriklendik, eşim bu bahsettiğim boyadan tam 7 kutu sipariş etti, duvarlar tavanlar vs heryeri boyadık hatta eşim parkeleri bile söküp altlarını dahi boyadı.
Sonuç mu, 8 kilowattan 1 mikrowata düşüş
🙂) Valla biz inanamadık, ama herkese de tavsiye ediyoruz. Artık eşimle daha az kavga ettiğimizi farkettik, meğerse radyasyon bizde gerginlik yapıyormuş! (şaka yapmıorum bu bilimsel bir şey
🙂) Özellikle bebek bekleyen hanımlar, ürünü en azından bebek odalarına uygulamalı.