Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhabalarilk gebeliğin 2 aylık ken ölümle sonuçlanması nedeniyle ikinci hamileliğimde yapılan tahlil sonucu kan pıktılaşması çıktı ve claxane 4000 kullanmama karar verildi. kafamda bir çok soru işareti vardı. ne zaman bırakacam normal doğum olabilirmiyim vb. Şu an Çucuğum 1 aylık normal doğum yaptım istesem sezeryanda olabiliyodum ilacı 24 saat önce bırakabilrsiniz ben öyle yaptım. Şu an bu durumda olanların neler düşündüklerini çok iyi anlıyorum ama o düşüncelere gerek bunu tüm smimiyetimle söylüyorum takacak bişey yok.
Merhabalar
ilk gebeliğin 2 aylık ken ölümle sonuçlanması nedeniyle ikinci hamileliğimde yapılan tahlil sonucu kan pıktılaşması çıktı ve claxane 4000 kullanmama karar verildi. kafamda bir çok soru işareti vardı. ne zaman bırakacam normal doğum olabilirmiyim vb. Şu an Çucuğum 1 aylık normal doğum yaptım istesem sezeryanda olabiliyodum ilacı 24 saat önce bırakabilrsiniz ben öyle yaptım. Şu an bu durumda olanların neler düşündüklerini çok iyi anlıyorum ama o düşüncelere gerek bunu tüm smimiyetimle söylüyorum takacak bişey yok.