** Hüzün ** Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #2 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler Bana göre çok renkliler .. Teşekkürler..
*jellibon* Daimi Üye Üye 1 Kasım 2008 #3 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler bende sonuncusunu çok beğendim emeğine sağlık canım
mislinay Yeni Üye Üye 2 Kasım 2008 #4 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler her ne kadar tarzım olmasada değişik modellermiş saol canım emeğine sağlık
Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler her ne kadar tarzım olmasada değişik modellermiş saol canım emeğine sağlık
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Kasım 2008 #5 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler ilginc, ben daha cool daha sade takiliyorum
MEÇHUL Daimi Üye Üye 2 Kasım 2008 #6 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler teşşekürler yorumlarınız için arkadaşlarr
gökçe Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #7 Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler Canım biz yaştakilere biraz tuhaf gelir daha genç yaştakiler için güzel. Tarz meselesi tabi. Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler😀
Cevap: cıvıl cıvıl çizmeler Canım biz yaştakilere biraz tuhaf gelir daha genç yaştakiler için güzel. Tarz meselesi tabi. Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler😀