elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #31 çırpıyım çok mutluyum gurur duyuyorum 🙂 ama bunları yerim yerrrrr
BİTTERİM Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #32 oy oy kız çırpılıktan kırılıcam ben dün rüzgar beni götürüyordu nerdeyse
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #33 ahh çikom ahh.... bnm annem çok kızıo bana zayıfım die sanada kızıolar mı
BİTTERİM Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #34 hemde nasıl kızmazlar mı yemiyosun biraz ye çok yorma kendini bilindik şeyler işte😀
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #36 kız bizim ev çok tepede bide 4. katta oturuyoruz.... geçen rüzgar vardı annem çamaşırları ipe serde kurusun dedi asayım die gittim rüzgar bi esti az daha dengemi kaybedip kaldırıma balıklama dalıyodum😀
kız bizim ev çok tepede bide 4. katta oturuyoruz.... geçen rüzgar vardı annem çamaşırları ipe serde kurusun dedi asayım die gittim rüzgar bi esti az daha dengemi kaybedip kaldırıma balıklama dalıyodum😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #38 bencede dalın ben çikolatalı pastayı çok severimbiraz kilo alayım ya 45 düşmüşüm
$ul€ Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #39 kız çikom çikolu pastayı sen çok yeme....tadından geçilmez yoksa ... şaka tabiki gömülelim çikom =)