seerose Daimi Üye Üye 9 Aralık 2009 #21 elmalı kurabiye' Alıntı: burda burda çırpılarr 🙂 napıonuz bakem size tatlı getirdim kan sekerimiz yükselsin bi yerde bayılıp kalcaz Genişletmek için tıkla ... Cok yemeyin kizlar,yoksa cirpiliktan .kalin cirpiliga terfi edeceksiniz benim gibi hehehh..
elmalı kurabiye' Alıntı: burda burda çırpılarr 🙂 napıonuz bakem size tatlı getirdim kan sekerimiz yükselsin bi yerde bayılıp kalcaz Genişletmek için tıkla ... Cok yemeyin kizlar,yoksa cirpiliktan .kalin cirpiliga terfi edeceksiniz benim gibi hehehh..
BİTTERİM Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #22 kurabiyem çok güzel tatlılar eline sağlık😀 yok biz çırpı olmayanları almayalım bizi yoldan çıkartırsınız
kurabiyem çok güzel tatlılar eline sağlık😀 yok biz çırpı olmayanları almayalım bizi yoldan çıkartırsınız
Vijdan Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #23 Ben geldim...Dayanamadım ya...Hoş yesemde kilo alamam ya neyse ..Kızlar o kadar çırpılık iyi değil.Evde kalcanız sonra..:laugh:
Ben geldim...Dayanamadım ya...Hoş yesemde kilo alamam ya neyse ..Kızlar o kadar çırpılık iyi değil.Evde kalcanız sonra..:laugh:
$ul€ Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #24 yok yok evde kalmayız kıs sevenimiz var allaha şükür kurabiyem etme tutma tatlı deme dayanamıyom
$ul€ Yeni Üye Üye 15 Aralık 2009 #25 geçen defa kısır partisi yapalım demiştim tüm çırpılart hadi bekleniyorsunuz😀 afiyet olsun....gömülün😀
geçen defa kısır partisi yapalım demiştim tüm çırpılart hadi bekleniyorsunuz😀 afiyet olsun....gömülün😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 19 Aralık 2009 #26 ooo çok güzel görünüyo günlerdir birşey yememiştim çırpı kalabilmek için mucadele veriyorum işin şakası tabi ki ama gerçekten güzel görünüyo canım emeğine sağlık😀
ooo çok güzel görünüyo günlerdir birşey yememiştim çırpı kalabilmek için mucadele veriyorum işin şakası tabi ki ama gerçekten güzel görünüyo canım emeğine sağlık😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 19 Aralık 2009 #27 benden size el yapımı gözleme kızlar yiyin garii yedikçe şişin gariii
$ul€ Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #30 kzı loplop et olmasın boşunamı açtık fan clubı dombili mi etcen beni😀