orkide Aktif Üye Üye 5 Aralık 2009 #11 çırpılar napionuz bakim dedim ha ben eskiden zayıftım ya ama ya of ya lililil hayırlı olsun bakim ha
BİTTERİM Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #12 kız çırpılar nerdesiniz bu kadarmıyız şule, çilek ben😀 koskoca forumda üç çırpı
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #13 bende geleyim bari zayıflık çırpılık güzeldir🙂 bende en son 46 kiloydum 🙂 hala öyleyimdirr günaydın çırpılarrrr
bende geleyim bari zayıflık çırpılık güzeldir🙂 bende en son 46 kiloydum 🙂 hala öyleyimdirr günaydın çırpılarrrr
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #14 böhöhöyttt bende varım heee beni unutmayın kıs şiker biraz daha koyda kilo alalım yaaaa
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #15 unutulmadınız çırpılarım toplanalım bigünde kısır partisi yapalım😀 zaaaaaaaaa😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 9 Aralık 2009 #18 burda burda çırpılarr 🙂 napıonuz bakem size tatlı getirdim kan sekerimiz yükselsin bi yerde bayılıp kalcaz
burda burda çırpılarr 🙂 napıonuz bakem size tatlı getirdim kan sekerimiz yükselsin bi yerde bayılıp kalcaz
HURHUR Yeni Üye Üye 9 Aralık 2009 #19 şule benide alın aranıza ben çırpı değlim anam kütük oldum iyicene aranıza alında bende psikoljik olarak kendimi kandırem gııııı 🙂
şule benide alın aranıza ben çırpı değlim anam kütük oldum iyicene aranıza alında bende psikoljik olarak kendimi kandırem gııııı 🙂
seerose Daimi Üye Üye 9 Aralık 2009 #20 Bir bakayim dedim su cirpilara,bende geleyim orta halli bir cirpi olaraktan araniza,yok yok ben arada ziyarete gelirim.
Bir bakayim dedim su cirpilara,bende geleyim orta halli bir cirpi olaraktan araniza,yok yok ben arada ziyarete gelirim.