gül&naz Yeni Üye Üye 17 Ağustos 2010 #41 arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli olunce bildirin merak ettim ins hayirlisi olur allah gönlünüze göre verir
arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli olunce bildirin merak ettim ins hayirlisi olur allah gönlünüze göre verir
M mrs m. Daimi Üye Üye 2 Eylül 2010 #43 daffodil' Alıntı: benim kızdı ama tutmadı oğluşum olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... öyle miiiii 🙂 gözünaydın öğrenmişsiniz, allah oğluşunu sağlıkla kucağına verir inşallah.
daffodil' Alıntı: benim kızdı ama tutmadı oğluşum olacak🙂 Genişletmek için tıkla ... öyle miiiii 🙂 gözünaydın öğrenmişsiniz, allah oğluşunu sağlıkla kucağına verir inşallah.
daffodil Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #45 mrs m.' Alıntı: öyle miiiii 🙂 gözünaydın öğrenmişsiniz, allah oğluşunu sağlıkla kucağına verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım.inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.🙂 senin prensesin de 25 haftalık olmuş annesi. rabbim hepimize kolay doğumlar nasip inşallah.
mrs m.' Alıntı: öyle miiiii 🙂 gözünaydın öğrenmişsiniz, allah oğluşunu sağlıkla kucağına verir inşallah. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım.inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.🙂 senin prensesin de 25 haftalık olmuş annesi. rabbim hepimize kolay doğumlar nasip inşallah.
daffodil Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #46 eminegelin' Alıntı: benimde oglan cikti ama kizim olcak 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu çin takvimi bizi yanılltı 🙂
eminegelin' Alıntı: benimde oglan cikti ama kizim olcak 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu çin takvimi bizi yanılltı 🙂
eminegelin Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #47 daffodil' Alıntı: bu çin takvimi bizi yanılltı 🙂 Genişletmek için tıkla ... cin mali i$te ne olcak 🙂
M mrs m. Daimi Üye Üye 3 Eylül 2010 #48 daffodil' Alıntı: teşekkür ederim canım.inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.🙂 senin prensesin de 25 haftalık olmuş annesi. rabbim hepimize kolay doğumlar nasip inşallah. Genişletmek için tıkla ... amiiiinnnnn inşallahhhhh evet canım maşallah büyüyor bakalım.... zaman çabuk ilerliyor. amin inşallah daffodil' Alıntı: bu çin takvimi bizi yanılltı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimkini bildi 🙂 oysa eşim çinliler ne anlar mallarından belli değil mi diyorduuuuu 🙂 ama doğru çıktı.
daffodil' Alıntı: teşekkür ederim canım.inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.🙂 senin prensesin de 25 haftalık olmuş annesi. rabbim hepimize kolay doğumlar nasip inşallah. Genişletmek için tıkla ... amiiiinnnnn inşallahhhhh evet canım maşallah büyüyor bakalım.... zaman çabuk ilerliyor. amin inşallah daffodil' Alıntı: bu çin takvimi bizi yanılltı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimkini bildi 🙂 oysa eşim çinliler ne anlar mallarından belli değil mi diyorduuuuu 🙂 ama doğru çıktı.
tuğba88 Yeni Üye Üye 3 Eylül 2010 #49 enteresann valla insanlar neler düşünüp buluyor🙂şimdi bekarım ama belki ilerde bana da lazım olur öğrendiğim iii oldu🙂
enteresann valla insanlar neler düşünüp buluyor🙂şimdi bekarım ama belki ilerde bana da lazım olur öğrendiğim iii oldu🙂
H hamilemiyim Yeni Üye Üye 5 Eylül 2010 #50 arkadaşlar ben 1986 şubat 24 doğumluyum.. kızım var kızıma 2006 ..07 ocak ayında hamile kalmıştım yani son ad. tarihi çin takvimine göre erkek ama kızım oldu nasıl oluyo yani ben mi yanlış hesaplıyorum
arkadaşlar ben 1986 şubat 24 doğumluyum.. kızım var kızıma 2006 ..07 ocak ayında hamile kalmıştım yani son ad. tarihi çin takvimine göre erkek ama kızım oldu nasıl oluyo yani ben mi yanlış hesaplıyorum