koremalitelefonlar.com sitesinden alıntıdır.
Kore malı telefonlar sağlam mı?
Kore malı telefonlarda kullanılan elektronik malzemeler, bir çok bilindik orjinal telefonlarda da kullanılmaktadır. Kore malı telefonlarda kullanılan malzemeler oldukça sağlamdır. Günümüzde, Kore malı telefonlar diğer orjinal telefonlar kadar sağlam ve güvenilir yapıldığından söz edilmektedir.
Daha öncede bahsetmiştik, orjinal ve kopya telefonların tümü Çin de üretilmektedir. Çin'in kopya telefon sektörü, orjinal telefon sektörünün kalitesine yakın seviyede telefonlar üretme konusunda başarı göstermiştir.
Aslında Kore malı telefonlarda Çin üretimi telefonlardır ancak sağlam ve kaliteli üretildikleri için "Kore malı" ünvanı ile bilinmektedirler. Kore malı telefonlar, kalite bakımından halkımızın güvenini kazanmış olduğu için rağbet görmekte ve özellikle tercih edilmektedir.
Telefonumun arkasında Kore malı etiketi var, bu telefon Kore de üretildi. Hayır, telefonlar Çin'den gelirken arkalarında Çin malı diye yazar ancak Çin malı etiketi ülkemizde sökülür ve yerine Kore malı etiketi yapıştırılır, bunlar basit şeylerdir. Hiçbir telefon Kore'de üretilmez, telefonlar Çin'de üretilir.
Çinliler parasına göre kalite kalite telefon üretmektedir. Kore malı telefonlar, eski Çin telefonlarına nazaran çok daha yüksek kalitede üreilmişlerdir. Öyleki Kore malı telefonları kullananlar birbirlerine tavsiye etmektedir.
Türkiye piyasasında iki türlü telefon vardır.
1: Android işletim sistemli telefonlar.
2: Java işletim sistemli telefonlar.
Ülkemizde bazı sahtekarlar, Java işletim sistemli telefonları Android işletim sistemli akıllı telefon olarak satmaktadır. Bizim tavsiyemiz internet üzerinden alışveriş yaptığınızda "kontröllü teslim" yoluyla siparişlerinizi isteyiniz.
Kargo size ulaştığında paketinizi açın ve sipariş verdiğiniz ürünü kontrol ederek ödemesini kargo görevlisine yapınız. Bu şekilde kargonuzu son derece güvenli bir şekilde teslim almış olursunuz. Biz tüm gönderimlerimizi kontröllü kargo olarak siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız.
Zaman ayırarak bu makaleyi okuduğunuz için teşekkür ederiz.
koremalitelefonlar.com