E esma-yurtkul Yeni Üye Üye 5 Kasım 2009 #11 elma sirkesi ve bal zayıflamaya da birebir arkadaşlar haberiniz olsun
M Misafir Melek Forum Okuru 15 Kasım 2010 #12 handee ya bnm çillerim war bu maskeler çillerede iyi gelr mi lütfen yardım edinnn
G güzcicegi Forum Okuru 18 Ekim 2011 #13 leke olusumu paylasimin icin tesekkürler,dediyin gibi sadece üste faydasi varsa alt lekelerin tedavisini nasil yapicaz? eyer burda olan maskelerden deneyen faydasini gören varsa ve paylasirsa memnun olurum.
leke olusumu paylasimin icin tesekkürler,dediyin gibi sadece üste faydasi varsa alt lekelerin tedavisini nasil yapicaz? eyer burda olan maskelerden deneyen faydasini gören varsa ve paylasirsa memnun olurum.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Eylül 2012 #14 cildimde sivilce lekesi var ve çok siyah bunun için ne yapmalıyım .ben 15 yaşındayım cildim tahriş oluyor diye birşey yapmıyorum sizce ne yapmalıyım
cildimde sivilce lekesi var ve çok siyah bunun için ne yapmalıyım .ben 15 yaşındayım cildim tahriş oluyor diye birşey yapmıyorum sizce ne yapmalıyım