100 gr margarin
300 gr krem peynir
Yarım su bardağı tozşeker
2 Su bardağı krem şanti
1 Su bardağı fındık
200 gr kuru üzüm
Yarım rendelenmiş portakal kabuğu
Yarım rendelenmiş limon kabuğu
250 gr çilek
Hazırlanışı
* Margarini iyice yumuşayana dek oda sıcaklığında bekletin.
* Yumuşayan margarini krem peynir, tozşeker ve krem şanti ile karıştırın.
* Ayıklayıp yıkanmış kuru üzüm, fındık ve rendelenmiş limon ve portakal kabuğunu ekleyin.
* Çilekleri de ayıklayıp yıkayın.
* Büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölün.
* Çilekleri de karışıma ekleyin.
* Orta büyüklükte bir kalıbı hafifçe ıslatın.
* Karışımı kalıba boşaltın.
* Bir gece buzlukta bekletin.
* Donan tatlıyı kalıptan servis tabağına ters olarak çıkarın.
* Buzdolabının alt kısmında 2 saat bekletin.
* Dilimleyip, servis yapın.