Çikolata Fondü
çikolata fondü tarifi çikolatalı fondü tarifi çikolata nasıl yapılır nasıl yapılır
Cikolata Sos:
4 Kişilik
Servis İçin:
Tarif:
* Çikolatayı eritin. Çikolata tamamen eriyince, bir yandan sosu karıştırın bir yandan da yavaşça sütü ekleyin. Kıvamını ayarlayınca diğer malzemeleri sırasıyla eklemeye başlayın. Hazır olunca fondü kabına bu sosu koyun. Altındaki mumu yakın ve yanındakilerle beraber servis yapın.
Cikolata Sos:
4 Kişilik
- 1/2 Su bardagı Süt
- 1/4 Su bardagı Krema
- 160 gr Bitter çikolata veya kuvertür çikolata (Pastacılarda kullanılan çikolata. Pasta malzemeleri satan yerlerde bulabilirsiniz.)
- 1 tatlı kaşıgı bal
Servis İçin:
- Dilimlenmiş Meyveler (çilek, muz..vb)
- Dövülmüş fıstık, fındık, badem.
- Krokant
- Krema
- Kedi dili biskuvisi
Tarif:
* Çikolatayı eritin. Çikolata tamamen eriyince, bir yandan sosu karıştırın bir yandan da yavaşça sütü ekleyin. Kıvamını ayarlayınca diğer malzemeleri sırasıyla eklemeye başlayın. Hazır olunca fondü kabına bu sosu koyun. Altındaki mumu yakın ve yanındakilerle beraber servis yapın.