kar_tanesi Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #1 Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ewet bayanlar chat`te tanıstıgınız biriyle ewlenirmiydiniz?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #2 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? Anket çok erken kapanmış sanırım. Yapana birşey diyemem aslında ama ben çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? Anket çok erken kapanmış sanırım. Yapana birşey diyemem aslında ama ben çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #3 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ilk actıgım anketti tarihi yanlıs yazmısım o yüzden olmus düzelme sansı yokmu? geri acılamazmı Son düzenleme: 17 Ekim 2008
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ilk actıgım anketti tarihi yanlıs yazmısım o yüzden olmus düzelme sansı yokmu? geri acılamazmı
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #4 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ben sıcak bakmıyorum sanal evlilikelrine ama yapana bişey demem bence zor biraz
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ben sıcak bakmıyorum sanal evlilikelrine ama yapana bişey demem bence zor biraz
CaRiZmA Vip Melek Üye 10 Ocak 2009 #5 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? Ben karsiyim, bence evlenilmez
esra Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #6 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? sadece chatte görüşebiliyosam böyle bir karar almam ama chatte tanışıp aynı şehirde olup tanıma fırsatı olursa enine boyuna olabilir neden olmasınn...
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? sadece chatte görüşebiliyosam böyle bir karar almam ama chatte tanışıp aynı şehirde olup tanıma fırsatı olursa enine boyuna olabilir neden olmasınn...
M Misafir Forum Okuru 11 Ocak 2009 #7 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? kar_tanesi' Alıntı: ilk actıgım anketti tarihi yanlıs yazmısım o yüzden olmus düzelme sansı yokmu? geri acılamazmı Genişletmek için tıkla ... anket tarafdımca süresiz bir şekilde açılmıştır ebediyen oy kullanabilirsiniz ben yapmam yapanında cesaretinden dolayı saygı duyarım 🙂 cesaret ister 🙂
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? kar_tanesi' Alıntı: ilk actıgım anketti tarihi yanlıs yazmısım o yüzden olmus düzelme sansı yokmu? geri acılamazmı Genişletmek için tıkla ... anket tarafdımca süresiz bir şekilde açılmıştır ebediyen oy kullanabilirsiniz ben yapmam yapanında cesaretinden dolayı saygı duyarım 🙂 cesaret ister 🙂
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Ocak 2009 #8 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ben de pek saglıklı bulmuyorum yani böyle bişeye hiç bulasmam sahsen
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? ben de pek saglıklı bulmuyorum yani böyle bişeye hiç bulasmam sahsen
bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #9 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? Hayır,kesinlikle olmaz...
*şiker* Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #10 Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? evlenene saygı duyarıım ama hiçte sağlıklı bi evlilik olmaz...
Cevap: Chat'da tanıdığın biriyle evlenir misin? evlenene saygı duyarıım ama hiçte sağlıklı bi evlilik olmaz...