K karakuzu Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #241 Evet chati calmislar. Ayse süpheli . Ortalikta yok cunku
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #242 NİLDA' Alıntı: aa chat çalınmışmııııı Genişletmek için tıkla ... heee nil cahati ayşe çalmş yok bu gün ortalıkalrda çünki görümcesine götürmüş cahati kaçak ayşe glmiyor 🙂
NİLDA' Alıntı: aa chat çalınmışmııııı Genişletmek için tıkla ... heee nil cahati ayşe çalmş yok bu gün ortalıkalrda çünki görümcesine götürmüş cahati kaçak ayşe glmiyor 🙂
N NİLDA Üye Üye 29 Temmuz 2013 #246 bende yatayım mademki zaten hem chat yok hemde imzamdaki haftam yanlış nedense
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #248 sanada iyi gecelr nil . sanırım sayfadaki sorunalrdan dolayı yyanzlışık vardır haftanda düzelir
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2013 #249 Benden bahsediyo bunlar ya ajan mıyım kızlar loo ben ay hepiniz alemsiniz alın getirdim sizin olsun chat neyim ayyy gül gül öldüm ya vallaha ben geldim ha
Benden bahsediyo bunlar ya ajan mıyım kızlar loo ben ay hepiniz alemsiniz alın getirdim sizin olsun chat neyim ayyy gül gül öldüm ya vallaha ben geldim ha
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #250 Ayse.Feyza' Alıntı: Benden bahsediyo bunlar ya ajan mıyım kızlar loo ben ay hepiniz alemsiniz alın getirdim sizin olsun chat neyim ayyy gül gül öldüm ya vallaha ben geldim ha Genişletmek için tıkla ... ayşee bütün şüphler senin üstünde sen gittin cahat gitti sen eve geldin cahat geldi ne işş bu açıklama yap bakem 🙂
Ayse.Feyza' Alıntı: Benden bahsediyo bunlar ya ajan mıyım kızlar loo ben ay hepiniz alemsiniz alın getirdim sizin olsun chat neyim ayyy gül gül öldüm ya vallaha ben geldim ha Genişletmek için tıkla ... ayşee bütün şüphler senin üstünde sen gittin cahat gitti sen eve geldin cahat geldi ne işş bu açıklama yap bakem 🙂