A Asena_Sule Daimi Üye Üye 27 Temmuz 2013 #211 bu nedir şimdi ? Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Temmuz 2013
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2013 #212 cahatt nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim çaldııııııııııııııııııı onuuu
SoNGüL. Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2013 #213 Asena_Sule' Alıntı: cahatt nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim çaldııııııııııııııııııı onuuu Genişletmek için tıkla ... ben çalmadım
Asena_Sule' Alıntı: cahatt nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim çaldııııııııııııııııııı onuuu Genişletmek için tıkla ... ben çalmadım
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2013 #214 SoNGüL.' Alıntı: ben çalmadım Genişletmek için tıkla ... inaanmam songülll sende şüphelisin geri verin cahti kşm ladıysa
SoNGüL.' Alıntı: ben çalmadım Genişletmek için tıkla ... inaanmam songülll sende şüphelisin geri verin cahti kşm ladıysa
K karakuzu Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2013 #215 Yine chat yok!! H Son acilan , yorumlanan konularda yok😕 Noliiiiiiiiiiiiii😕
SoNGüL. Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2013 #216 Asena_Sule' Alıntı: inaanmam songülll sende şüphelisin geri verin cahti kşm ladıysa Genişletmek için tıkla ...
Asena_Sule' Alıntı: inaanmam songülll sende şüphelisin geri verin cahti kşm ladıysa Genişletmek için tıkla ...
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2013 #217 karakuzu' Alıntı: Yine chat yok!! H Son acilan , yorumlanan konularda yok😕 Noliiiiiiiiiiiiii😕 Genişletmek için tıkla ... kuzu chati çalmışlar yok 🙂
karakuzu' Alıntı: Yine chat yok!! H Son acilan , yorumlanan konularda yok😕 Noliiiiiiiiiiiiii😕 Genişletmek için tıkla ... kuzu chati çalmışlar yok 🙂
SoNGüL. Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2013 #218 Asena_Sule' Alıntı: kuzu chati çalmışlar yok 🙂 Genişletmek için tıkla ... şulee chata neden sahip çıkmadında çaldırdın sen bakim
Asena_Sule' Alıntı: kuzu chati çalmışlar yok 🙂 Genişletmek için tıkla ... şulee chata neden sahip çıkmadında çaldırdın sen bakim
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 28 Temmuz 2013 #219 kıss sabaha kadar nöbet tutuyoruz biz 🙂 siz çaldırmışsınız bi uyandım caht yok hah
SoNGüL. Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2013 #220 Asena_Sule' Alıntı: kıss sabaha kadar nöbet tutuyoruz biz 🙂 siz çaldırmışsınız bi uyandım caht yok hah Genişletmek için tıkla ... ben bugün gelemedim kısss pazar ya ev temizliği yaptım sonrada çarşıyaa çıktım tühhh bilsem gitmezdim beklerdim
Asena_Sule' Alıntı: kıss sabaha kadar nöbet tutuyoruz biz 🙂 siz çaldırmışsınız bi uyandım caht yok hah Genişletmek için tıkla ... ben bugün gelemedim kısss pazar ya ev temizliği yaptım sonrada çarşıyaa çıktım tühhh bilsem gitmezdim beklerdim