smiley Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #183 Asena_Sule' Alıntı: titan verdiğin linke tıklıyorum ama hiç bişey çıkmıyorrr iğrenç olmuş bu sayfa ta herşey sil başltan olmu alılşmak zor olacak sanırm Genişletmek için tıkla ... Aynen asenam
Asena_Sule' Alıntı: titan verdiğin linke tıklıyorum ama hiç bişey çıkmıyorrr iğrenç olmuş bu sayfa ta herşey sil başltan olmu alılşmak zor olacak sanırm Genişletmek için tıkla ... Aynen asenam
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #184 NİLDA' Alıntı: evet asenam eski üyeliğim silinmiş yeni üyeliğimdeki ismi NİLDA yaptık 🙂 haloldu işte 😀 Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozman nil cimm yeni üyeliğin hoş geldin tekradan aramızxa
NİLDA' Alıntı: evet asenam eski üyeliğim silinmiş yeni üyeliğimdeki ismi NİLDA yaptık 🙂 haloldu işte 😀 Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun ozman nil cimm yeni üyeliğin hoş geldin tekradan aramızxa
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #185 biz chatsiz kalamyızzz kızalr şindilik bunla idare edelim 🙂 sabredelim yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hoppppppppppppp chatteyiz h
biz chatsiz kalamyızzz kızalr şindilik bunla idare edelim 🙂 sabredelim yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz hoppppppppppppp chatteyiz h
K karakuzu Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #186 Evet yapay Chat ile idare edicez bikac gun. Azcik özleriz hem birbirimizi
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #187 karakuzu' Alıntı: Evet yapay Chat ile idare edicez bikac gun. Azcik özleriz hem birbirimizi Genişletmek için tıkla ... heee özleriz dedikodualrda birikir hemm sohbete 🙂
karakuzu' Alıntı: Evet yapay Chat ile idare edicez bikac gun. Azcik özleriz hem birbirimizi Genişletmek için tıkla ... heee özleriz dedikodualrda birikir hemm sohbete 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2013 #188 aaaa baya bişeyler keşfetmeye başladım valla mesajı felan silebiliyorsun bu iyi olmuş bazen yanlış yazımalr oluyordu
aaaa baya bişeyler keşfetmeye başladım valla mesajı felan silebiliyorsun bu iyi olmuş bazen yanlış yazımalr oluyordu