A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #162 nilcece' Alıntı: şükürler olsunn bu siteye küstüm benn!! neden ben eski adımla giriş yapamıyorum 2 gündür kafayı yicektim sizsiz 🙁 çok ayıp yaaa ben NİLDA şifremi geri istiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... bi sen değilsinki nil ayşe feyzada oldu sanırm site yenilendiğ için bi karışıklık olmuştur
nilcece' Alıntı: şükürler olsunn bu siteye küstüm benn!! neden ben eski adımla giriş yapamıyorum 2 gündür kafayı yicektim sizsiz 🙁 çok ayıp yaaa ben NİLDA şifremi geri istiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... bi sen değilsinki nil ayşe feyzada oldu sanırm site yenilendiğ için bi karışıklık olmuştur
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #164 titanla konuştunmu sen şifreni değiştirsin dün ayşeninde öyle oldu şifre iel düzeldi
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #166 Kızlar az sabır, bir günde olacak şey değil takdir edersinizki 🙂 Ama boş durulmuyor, çalışmalar yapılıyor 🙂
Kızlar az sabır, bir günde olacak şey değil takdir edersinizki 🙂 Ama boş durulmuyor, çalışmalar yapılıyor 🙂
N NİLDA Üye Üye 22 Temmuz 2013 #167 Asena_Sule' Alıntı: titanla konuştunmu sen şifreni değiştirsin dün ayşeninde öyle oldu şifre iel düzeldi Genişletmek için tıkla ... evet asenam eski üyeliğim silinmiş yeni üyeliğimdeki ismi NİLDA yaptık 🙂 haloldu işte 😀
Asena_Sule' Alıntı: titanla konuştunmu sen şifreni değiştirsin dün ayşeninde öyle oldu şifre iel düzeldi Genişletmek için tıkla ... evet asenam eski üyeliğim silinmiş yeni üyeliğimdeki ismi NİLDA yaptık 🙂 haloldu işte 😀
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #169 guzmelegi' Alıntı: Kimse yok ya suan Genişletmek için tıkla ... Ben varım olur mu
guzmelegi Aktif Üye Üye 22 Temmuz 2013 #170 TİTAN' Alıntı: Ben varım olur mu Genişletmek için tıkla ... Olmazmi titan olur olur