TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #101 Asena_Sule' Alıntı: sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim Genişletmek için tıkla ... Şule çözebileceğiniz bir durum değil, çet butonu sende yok ve bu yüzden göremiyorsun. Farklı bir şey yok, eskisi gibi ana sayfada bir çetimiz var 🙂
Asena_Sule' Alıntı: sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim Genişletmek için tıkla ... Şule çözebileceğiniz bir durum değil, çet butonu sende yok ve bu yüzden göremiyorsun. Farklı bir şey yok, eskisi gibi ana sayfada bir çetimiz var 🙂
K karakuzu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #102 Ne sabirsiz ne merakliymisiz Site ayara girmeden önce keske bildirilseydi boyle herkes birbirine sorup durmazdi🙂
Ne sabirsiz ne merakliymisiz Site ayara girmeden önce keske bildirilseydi boyle herkes birbirine sorup durmazdi🙂
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #103 karakuzu' Alıntı: Ne sabirsiz ne merakliymisiz Site ayara girmeden önce keske bildirilseydi boyle herkes birbirine sorup durmazdi🙂 Genişletmek için tıkla ... Ufak bir sorun çıktı ve bu yüzden aniden bu değişiklik yapılmak zorunda kalındı kuzu, önceden haber verme şansı o yüzden olamadı maalesef 🙂
karakuzu' Alıntı: Ne sabirsiz ne merakliymisiz Site ayara girmeden önce keske bildirilseydi boyle herkes birbirine sorup durmazdi🙂 Genişletmek için tıkla ... Ufak bir sorun çıktı ve bu yüzden aniden bu değişiklik yapılmak zorunda kalındı kuzu, önceden haber verme şansı o yüzden olamadı maalesef 🙂
E *ESMERİM* Forum Okuru 22 Temmuz 2013 #104 Asena_Sule' Alıntı: sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim Genişletmek için tıkla ... canm chatbox degıl shoutbox olmus zaten bazı uyelerde calısıyo bazılarında calısmıyomus ama yarın herkeste calıscakmıs
Asena_Sule' Alıntı: sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim Genişletmek için tıkla ... canm chatbox degıl shoutbox olmus zaten bazı uyelerde calısıyo bazılarında calısmıyomus ama yarın herkeste calıscakmıs
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #105 neyse artıkın olan olmuş yeni sayfamız hayırlı olsun hepimize 🙂 bol cahtli konulu günler olsun 🙂
A aysen* Aktif Üye Üye 22 Temmuz 2013 #106 Ayse.Feyza' Alıntı: titann senin şifrenle giriş yaptım diğer türlü giremiyom hiç neden böyle oldu onuda anlamadım acaba üye olurken eksik bilgilermi yazdım ki :hims: Genişletmek için tıkla ... titanin sifresiylemi nasil yani kiz
Ayse.Feyza' Alıntı: titann senin şifrenle giriş yaptım diğer türlü giremiyom hiç neden böyle oldu onuda anlamadım acaba üye olurken eksik bilgilermi yazdım ki :hims: Genişletmek için tıkla ... titanin sifresiylemi nasil yani kiz
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #107 aysen*' Alıntı: titanin sifresiylemi nasil yani kiz Genişletmek için tıkla ... yok ayşen ayşe giremediği için profiliene titan şifresini değiştirdi onun değiştirdiği şifre ile giriş yaprı
aysen*' Alıntı: titanin sifresiylemi nasil yani kiz Genişletmek için tıkla ... yok ayşen ayşe giremediği için profiliene titan şifresini değiştirdi onun değiştirdiği şifre ile giriş yaprı
K karakuzu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #110 Titan senin orda neden kendine ozel yazi yaziyooooo. Bizimkinde member sende Administrator yaziyodu. Senmi degistiin torpilllliiiiiiiiii
Titan senin orda neden kendine ozel yazi yaziyooooo. Bizimkinde member sende Administrator yaziyodu. Senmi degistiin torpilllliiiiiiiiii