K karakuzu Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #91 Asena_Sule' Alıntı: bizimkisi daha havalı bi kere gulme 🙂 Well-Known Member Genişletmek için tıkla ... Eveèeeeet dogru ama yinede ben memberi sevmedim
Asena_Sule' Alıntı: bizimkisi daha havalı bi kere gulme 🙂 Well-Known Member Genişletmek için tıkla ... Eveèeeeet dogru ama yinede ben memberi sevmedim
K karakuzu Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #93 *Lena*' Alıntı: Kızlar ben hala chatte giremiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... Bende giremiyorum bennde de cikmiyo beklicez yarini artik
*Lena*' Alıntı: Kızlar ben hala chatte giremiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... Bende giremiyorum bennde de cikmiyo beklicez yarini artik
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 22 Temmuz 2013 #95 esmerim53' Alıntı: chat bende calısıyo Genişletmek için tıkla ... sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim
esmerim53' Alıntı: chat bende calısıyo Genişletmek için tıkla ... sende nasıl çalışıyorki esmer nasıl bişey yazıyor asnlatta bizde çözelim
Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 22 Temmuz 2013 #97 titann senin şifrenle giriş yaptım diğer türlü giremiyom hiç neden böyle oldu onuda anlamadım acaba üye olurken eksik bilgilermi yazdım ki :hims:
titann senin şifrenle giriş yaptım diğer türlü giremiyom hiç neden böyle oldu onuda anlamadım acaba üye olurken eksik bilgilermi yazdım ki :hims:
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #99 *Lena*' Alıntı: Kızlar ben hala chatte giremiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... Lena bazı üyelerde çeti görememe sorunu var. Biraz sabırlı olursak herşey yoluna girecek, beklemenizi rica ediyoruz 🙂
*Lena*' Alıntı: Kızlar ben hala chatte giremiyorum 🙁 Genişletmek için tıkla ... Lena bazı üyelerde çeti görememe sorunu var. Biraz sabırlı olursak herşey yoluna girecek, beklemenizi rica ediyoruz 🙂
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Temmuz 2013 #100 Feblayt' Alıntı: ah titanim mekanima neler olmus neler bende geziniyorum anlamaya calisiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha kullanışlı, daha şık ve daha verimli bir forum için düzenlemeler yapılmış, olan bu 🙂 Ama biraz sabırlı olarak bizlere yardımcı olmanız gerekiyor 🙂
Feblayt' Alıntı: ah titanim mekanima neler olmus neler bende geziniyorum anlamaya calisiyorum Genişletmek için tıkla ... Daha kullanışlı, daha şık ve daha verimli bir forum için düzenlemeler yapılmış, olan bu 🙂 Ama biraz sabırlı olarak bizlere yardımcı olmanız gerekiyor 🙂