smiley Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #1 Chat nerede? zaten kisa vaktim var Burda meleklerimi görmek stiyorum... chati bulamiyorum acil cevap lütfen..........
zaten kisa vaktim var Burda meleklerimi görmek stiyorum... chati bulamiyorum acil cevap lütfen..........
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #2 bende bulamdım smicim chat i ya biz bulamıyoruz yada yok
melegimsin Hamiş Melek Üye 21 Temmuz 2013 #3 kızlar mekanda gecici süreliğine sistem ayarları yapılıyomuş . değişim var o yüzden chatt şimdilik yok en kısa zamanda oda olcak 😀
kızlar mekanda gecici süreliğine sistem ayarları yapılıyomuş . değişim var o yüzden chatt şimdilik yok en kısa zamanda oda olcak 😀
N n.büşra Aktif Üye Üye 21 Temmuz 2013 #5 yaa bu ne kızlar yaa hiç beğenmedim bu halini eski halini özledim sitenn chat olmadan olmaz..
K karakuzu Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #6 Kizlar duzelcekmis merak etmeyin. Ayar veriyolarmis ondan boyle🙂
K karakuzu Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #8 Ikide bir bakiyorum bende acaba duzeldimi diye😕 Bagimlisi olmusuz ya 😕
N n.büşra Aktif Üye Üye 21 Temmuz 2013 #10 aynen kızlar yaa dünden beri böylee hemen düzelze keşke hiç bişi anlamıorum böyle...