nisan yagmuru Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #11 Cevap: çeyizlik havlu kenarları modelleri gercektende emegine saglik ve paylasim icin tesekkur ederim cok guzeller...
Cevap: çeyizlik havlu kenarları modelleri gercektende emegine saglik ve paylasim icin tesekkur ederim cok guzeller...
tuqqce Daimi Üye Üye 24 Mayıs 2008 #12 Cevap: çeyizlik havlu kenarları modelleri emeğine sağlık güzeller
hulya969 Yeni Üye Üye 27 Eylül 2009 #13 en alttaki sarıdan bende de var çok şık duruyo 🙂ellerine emeğine sağlık
fırtına Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #14 bu modeli yada bunun aynısı olupta şekil farkı olanını görmüştüm çok hoş bizim geline söylesem yapar mı acep bu modelide şiddetle tavsiye ederim bana hediye geldi o kadar hoş bir görüntüsü var ki bu renk açmamış resimde ama gerçekten de harika bir model 🙂
bu modeli yada bunun aynısı olupta şekil farkı olanını görmüştüm çok hoş bizim geline söylesem yapar mı acep bu modelide şiddetle tavsiye ederim bana hediye geldi o kadar hoş bir görüntüsü var ki bu renk açmamış resimde ama gerçekten de harika bir model 🙂
seerose Daimi Üye Üye 3 Ocak 2010 #17 Ben hic ceyizlik havlularimi kulanmadim,cok guzeller bunlar sadece ceyizlik ,ben kullanisli olmasindan yanayim,umarim benimde kullsnacagim zaman gelir.
Ben hic ceyizlik havlularimi kulanmadim,cok guzeller bunlar sadece ceyizlik ,ben kullanisli olmasindan yanayim,umarim benimde kullsnacagim zaman gelir.