divinity Üye Üye 4 Ağustos 2010 #1 cennettemiyim :) herkese merhaba ....artık bende meleğim şimdilik taze melek sivaslıyım,31 yaşındayım ...1 kızım var...şimdilik bu kadar güzel dostluklar kuracağıma inanıyorum
herkese merhaba ....artık bende meleğim şimdilik taze melek sivaslıyım,31 yaşındayım ...1 kızım var...şimdilik bu kadar güzel dostluklar kuracağıma inanıyorum
divinity Üye Üye 5 Ağustos 2010 #6 _BaLıM_' Alıntı: aramıza hoşgeldin.🙂 keyifli forumlar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... ilkimsu' Alıntı: hosgeldin aramızaaaa pempiş bi cennettesin benceeee :^) Genişletmek için tıkla ... düsünceli' Alıntı: hosgeldin bende daha taze melegim Genişletmek için tıkla ... SadmiN' Alıntı: evet cennettesiniz 🙂 Genişletmek için tıkla ... hepinize teşekkür ederim hoşbuldum
_BaLıM_' Alıntı: aramıza hoşgeldin.🙂 keyifli forumlar dilerim.. Genişletmek için tıkla ... ilkimsu' Alıntı: hosgeldin aramızaaaa pempiş bi cennettesin benceeee :^) Genişletmek için tıkla ... düsünceli' Alıntı: hosgeldin bende daha taze melegim Genişletmek için tıkla ... SadmiN' Alıntı: evet cennettesiniz 🙂 Genişletmek için tıkla ... hepinize teşekkür ederim hoşbuldum
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Ağustos 2010 #7 hoşgeldin canımm ailemize kalıcı dostluklar dilerim... 😀