CeMoŞ Daimi Üye Üye 30 Eylül 2011 #12 gullu_23' Alıntı: cewo sakın bu kömürcüden aldığın bi KÖMÜR parçası olmasın Genişletmek için tıkla ... yok la ne kömürü açma bu eccik çok pişmiş hep burası yüzündenn daldım siteye açmamamm böle oldu ha boyutuna baksana dana başı kadar ha ama du gözellerinide ekleyecmmm:hıh:
gullu_23' Alıntı: cewo sakın bu kömürcüden aldığın bi KÖMÜR parçası olmasın Genişletmek için tıkla ... yok la ne kömürü açma bu eccik çok pişmiş hep burası yüzündenn daldım siteye açmamamm böle oldu ha boyutuna baksana dana başı kadar ha ama du gözellerinide ekleyecmmm:hıh:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Eylül 2011 #13 Sen kiiiiiim açma kim yaaa açma şimdi yani açtırma şimdi ağzımım allah bilir hangi komşun yaptıda resmedip buraya attın
Sen kiiiiiim açma kim yaaa açma şimdi yani açtırma şimdi ağzımım allah bilir hangi komşun yaptıda resmedip buraya attın
CeMoŞ Daimi Üye Üye 30 Eylül 2011 #14 SadmiN' Alıntı: Sen kiiiiiim açma kim yaaa açma şimdi yani açtırma şimdi ağzımım allah bilir hangi komşun yaptıda resmedip buraya attın Genişletmek için tıkla ... piiii sadminim valla ben yaptım loo ha ekmek musaf çarpsınki benim eserim bu açma ha sankim çok gözel olmuştaa komşuya yaptırdın diyo ha hem benim konşularım açma neyim bilmezlerr :hıh: la varya herkese inat en gözel yemekelrimii buraya atıp hepinizinn şöriklerini de akıtmazsammm bendee cemoş değilimmm:hıh:
SadmiN' Alıntı: Sen kiiiiiim açma kim yaaa açma şimdi yani açtırma şimdi ağzımım allah bilir hangi komşun yaptıda resmedip buraya attın Genişletmek için tıkla ... piiii sadminim valla ben yaptım loo ha ekmek musaf çarpsınki benim eserim bu açma ha sankim çok gözel olmuştaa komşuya yaptırdın diyo ha hem benim konşularım açma neyim bilmezlerr :hıh: la varya herkese inat en gözel yemekelrimii buraya atıp hepinizinn şöriklerini de akıtmazsammm bendee cemoş değilimmm:hıh:
EnCey Daimi Üye Üye 30 Eylül 2011 #16 CeMoŞ' Alıntı: wayyy enceyimm bak kaç yorum var kimse bu lafım demediiii sen başkasın yaaa gel üpem heleee valla dadı çok hoştu hep hamırın yüzünden en kısa zamanda en iyisini yapicimm buraya aticimmm benim adım cemoşş benden kaçmazzzzz Genişletmek için tıkla ... Hasso ablam benim!😀
CeMoŞ' Alıntı: wayyy enceyimm bak kaç yorum var kimse bu lafım demediiii sen başkasın yaaa gel üpem heleee valla dadı çok hoştu hep hamırın yüzünden en kısa zamanda en iyisini yapicimm buraya aticimmm benim adım cemoşş benden kaçmazzzzz Genişletmek için tıkla ... Hasso ablam benim!😀
CeMoŞ Daimi Üye Üye 30 Eylül 2011 #18 sevde 7' Alıntı: cemocan olsun ben böylede severim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... ayy sevdem yaa hamişisn ya seversins en şimdi herşeyii bu açma bile iştahını açmıştır
sevde 7' Alıntı: cemocan olsun ben böylede severim ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... ayy sevdem yaa hamişisn ya seversins en şimdi herşeyii bu açma bile iştahını açmıştır
emral Aktif Üye Üye 1 Ekim 2011 #19 açmamı şuna açamama dielim kıs buneee bide toz kondurmuyon kendine senin beceriksizliğin:hıh:
geveze Daimi Üye Üye 1 Ekim 2011 #20 cemoşummm baya baya açmışınn kızzz olsunn üzülmee canınn istedimiii ben açarım sana Son düzenleme: 1 Ekim 2011