M Merakli1 Yeni Üye Üye 18 Kasım 2015 #1 Çatlatma ignesinin kaçıncı günü idrar testi pozitif 3kasımda catlatma ignemi oldum. Bugün 15.günüm idrar test negatif. Gecen ay igneden 18.gün adet oldum. Gebelik olsa bugün cıkarmiydi? Yada yine 18.gün mü adet günüm 🙁 lütfen yardım
3kasımda catlatma ignemi oldum. Bugün 15.günüm idrar test negatif. Gecen ay igneden 18.gün adet oldum. Gebelik olsa bugün cıkarmiydi? Yada yine 18.gün mü adet günüm 🙁 lütfen yardım
Serce15 Hamiş Melek Üye 19 Kasım 2015 #3 Normalde cikmasi lazim 18ci gunde yinede doktora git kan testinde cikabilit canim gec dollenme olabilir
Normalde cikmasi lazim 18ci gunde yinede doktora git kan testinde cikabilit canim gec dollenme olabilir
M Merakli1 Yeni Üye Üye 20 Kasım 2015 #4 Olsaydı cıkıyormuş demekki test de, gelmeye başladı kırmızılar
N naime diren Forum Okuru 1 Mart 2016 #5 Kızlar merhaba .Aşılamanın 9 günü test yaptım çift çizgi çıktı ikiside çok net hamile olabilirmiyim ?
Kızlar merhaba .Aşılamanın 9 günü test yaptım çift çizgi çıktı ikiside çok net hamile olabilirmiyim ?
Serce15 Hamiş Melek Üye 1 Mart 2016 #6 Merhaba catlatma ignesi kullandiysan daha onun etkiside olabilir 14ci gunden sonra testi yap anca ogunlerde etkisi gecer
Merhaba catlatma ignesi kullandiysan daha onun etkiside olabilir 14ci gunden sonra testi yap anca ogunlerde etkisi gecer
N naime diren Forum Okuru 1 Mart 2016 #7 evet çatlatma iğnesi vurduk .çok yağın akıntım var biraz önce kanla karışık geldi korkuyorum 🙁
Serce15 Hamiş Melek Üye 2 Mart 2016 #8 Doktora git bence kotu bisey yoktur insallah doktor progesteron vermedimi sana