Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin olmayan herkesede saglikli hayirli evlatlar versin.. Ben birsey daha sorabilir miyim. İgne vurunduktan aonra iliski nasil olmali biz gecen ay 36 saat snra birlikte olduk bu ay ignenin geceside birlikte olduk yani 3 gun hergun olacak siz nasil yapiyorsunuz biraz acik bir soru oldu ama kusura bakmayin aklima takiliyor
Yusufum Sağol cnm önerin için cuma adet günüm cumayi bekleyim o zaman tabi meraktan catlamazsam benim hiç bir belirtim yok ama ya ne kasık ağrısı nede göğüs ağrısı adete bir hafta kala adet sancim olurdu o bile yok umutlarım tükeniyor 🙁
Kızlar ya benimde bi sorum olucak geçen ay histeroskopi oldum et beni vardı rahimde alındı. Acaba tüplerim falan tıkalı olsa o ameliyatta anlaşılır mıydı? Rahim filmi çekilsem mi acaba?
Yusufum Sağol cnm önerin için cuma günü bekleyim o zaman cuma adet günüm olmazsam hemen doktoruma gideceğim ama benim hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı hiç birşey yok adete bir hafta kala adet sancim olurdu o bile yok umutlarım tükeniyor 🙁
Slm serap canim.vallaha benim asilama hakkinda hicbi bilgim yok ama nette okuduğum kadariyla olabilirde.biraz daha bekle gülüm inşallah tutunmustur bebisin.ayni sekilde diger arkadaslarimda azicik daha dayanin.bende dayanamadim iki gün önceden yaptim negatif çıkmıştı ne kadar üzülmus tüm. Gözdem vallaha benim bi bilgim yok ama dr na bi sor gülüm. Betül canimmm benim hepimiz ayni durumdayiz anliyoruz birbirimizi güzel bacim.benim eşim de testi yaptirmisti ben incelemedim ama olmasi gerekenden daha yüksek çıktı demişti.keciboynuzu pekmezi çok iyi eşine yedir bunu bizzat deneyenlerden biliyorum işe yariyo.ayaz cigdem azicik daha sabir kizlar
Bol bol tesbih cçekin. Ya içimde his var inşallah bu ara birileri daha hamile benceeeee.guzel haberler bekliyorum.banada dua edin kizlar ne olur bi aksilik cikmaz inşallah. Allaha emanet olun görüşürüz