Rabbim elbet dualarımızı kabul eder ha bugün ha yarin en güzeli genç yaşımıDa annelik duygusunu nasip etsin saolun kızlar film sen sonra ne tedavi olcak bakalım çatlatma iğnesi oldum 19 gün adet oldum tutmadı inş bu sefer attınız adımlar hepimizin mucize olur inanki dualarım sizlerle ve bizim gibi olan insanlara allahım yardım etsin en içten dileklerini kabul etsin
Rabbim elbet dualarımızı kabul eder ha bugün ha yarin en güzeli genç yaşımıDa annelik duygusunu nasip etsin saolun kızlar film sen sonra ne tedavi olcak bakalım çatlatma iğnesi oldum 19 gün adet oldum tutmadı inş bu sefer attınız adımlar hepimizin mucize olur inanki dualarım sizlerle ve bizim gibi olan insanlara allahım yardım etsin en içten dileklerini kabul etsin
Melis canim benim onyedinci günde silik çıkmıştı. Yani adtmi bir iki gün gecince çıktı. Zor ama biraz bekle.ben sabirsiz davrandim adte iki gün kala yapmistim negatif çıkmıştı kendimi çok üzmüştüm sonra dört gün daha bekledim pozitif cikti.biraz bekle gülüm. Insalllahhhhh bebisin gelmiştir.
Nasip cim inşallah tertemiz cikacak gülüm gönlünü ferah tut.benim anladigim kadariyle sen çok güçlü birisin ve çok inanclisin.hersey güzel olacak meleklerimiz gelecek guzellerim.azra canim igneyle ilk defada bile hamile kalan var canim.dualatimizi eksik etmiyelim birbirimizden.opuyorum hepinizi.