Ay cnm ins ins tutar ya bilmiyrum ki simdi biyerde okudum normal yolla yumurtasi catlayip hamile kalinirsa catlamn 6 gun sonra test cikiyrmus kan yani simdi bnm durumum malum catlama igneside ayni hormon salgiladigindan en az10 diyorlar
Elimden siperi aldılar onu temizlediler ondan once 6 kere iğne yapıldı göbeğimden sonrada çatlatma iğnesi yapıldı daha sonra doktorıun çağırdığı gün gittik enjekte ettiler
Ay cnm ins ins tutar ya bilmiyrum ki simdi biyerde okudum normal yolla yumurtasi catlayip hamile kalinirsa catlamn 6 gun sonra test cikiyrmus kan yani simdi bnm durumum malum catlama igneside ayni hormon salgiladigindan en az10 diyorlar
Ilk önce Allah şifamızı versin benimde ağrım sancım olmadı yattım hep dinlendim Dr gidesiye kadar ama yumurtam çatlamiş dedi Dr rahat ol kafana takma bence hersey Allah'tan deminden Dr la konuştum bir hafta bekle dedi sonra Dr yolu sen canını sıkma bacım tanımıyorum ama aynı seye hasret kader arkadasıyız
Slm arkadaslar Rabbim hepimizze de hayirlisi ile miss kokulu evlatlar nasip etsin.gozdemmm hadi güzel haberler bekliyoruz.nasip arkkadasim ayni sekil senden de..ya kafam karmakarsik benimde iğneden sonra 12.gunum yarin idrar testi yapayim mi acaba.ya böyle beklemek gerçekten zormuş. ...