mrys Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #3.361 elevasyon' Alıntı: bugün adet oldum bende, 3. gün doktora gideceğim. 5. gün başlar klomeni, hayırlısı bakalım. ama zor ve yıpratıcı... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı inşallah.. moral bozmak yok. umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız allah ın izniyle..
elevasyon' Alıntı: bugün adet oldum bende, 3. gün doktora gideceğim. 5. gün başlar klomeni, hayırlısı bakalım. ama zor ve yıpratıcı... Genişletmek için tıkla ... hayırlısı inşallah.. moral bozmak yok. umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız allah ın izniyle..
E elevasyon Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #3.362 mrys' Alıntı: hayırlısı inşallah.. moral bozmak yok. umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız allah ın izniyle.. Genişletmek için tıkla ... inşallah, hayırlısı. benim 3. kez denemem olacak ama kendimi yıpranmış, yorgun ve umutsuz hissediyorum. enerjim ve isteğim düşük..
mrys' Alıntı: hayırlısı inşallah.. moral bozmak yok. umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırız allah ın izniyle.. Genişletmek için tıkla ... inşallah, hayırlısı. benim 3. kez denemem olacak ama kendimi yıpranmış, yorgun ve umutsuz hissediyorum. enerjim ve isteğim düşük..
mrys Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #3.363 elevasyon' Alıntı: inşallah, hayırlısı. benim 3. kez denemem olacak ama kendimi yıpranmış, yorgun ve umutsuz hissediyorum. enerjim ve isteğim düşük.. Genişletmek için tıkla ... öyle düşünme ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum. moral bozukluğu ve stres daha zorlaştırır.o yüzden olumlu düşünelim olumlu olsun dimi 🙂
elevasyon' Alıntı: inşallah, hayırlısı. benim 3. kez denemem olacak ama kendimi yıpranmış, yorgun ve umutsuz hissediyorum. enerjim ve isteğim düşük.. Genişletmek için tıkla ... öyle düşünme ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum. moral bozukluğu ve stres daha zorlaştırır.o yüzden olumlu düşünelim olumlu olsun dimi 🙂
E elevasyon Yeni Üye Üye 14 Kasım 2017 #3.364 mrys' Alıntı: öyle düşünme ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum. moral bozukluğu ve stres daha zorlaştırır.o yüzden olumlu düşünelim olumlu olsun dimi 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah,hayırlısı, yapacak bişey yok... çalışmalara devam..
mrys' Alıntı: öyle düşünme ben de zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum. moral bozukluğu ve stres daha zorlaştırır.o yüzden olumlu düşünelim olumlu olsun dimi 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah,hayırlısı, yapacak bişey yok... çalışmalara devam..
E elevasyon Yeni Üye Üye 16 Kasım 2017 #3.365 dün gittim doktora bu sefer femara diye bir başka ilaç başladı. bakalım bu nasıl olacak, hayırlısı...
dün gittim doktora bu sefer femara diye bir başka ilaç başladı. bakalım bu nasıl olacak, hayırlısı...
E elevasyon Yeni Üye Üye 19 Kasım 2017 #3.367 femara şiddetli sağ kasık ağrısı yaptı bende, normalmi bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum
mrys Yeni Üye Üye 20 Kasım 2017 #3.368 bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar
bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar
E elevasyon Yeni Üye Üye 20 Kasım 2017 #3.369 mrys' Alıntı: bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar Genişletmek için tıkla ... inşallah olumludur, senin 10-14 gün sonra belli olur. hayırlısı olsun. merakla takip edeceğim sonuçları. benim daha var iğneye, her ay bir heyacan bir stres. sonu iyi gelsin artık...
mrys' Alıntı: bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar Genişletmek için tıkla ... inşallah olumludur, senin 10-14 gün sonra belli olur. hayırlısı olsun. merakla takip edeceğim sonuçları. benim daha var iğneye, her ay bir heyacan bir stres. sonu iyi gelsin artık...
E elevasyon Yeni Üye Üye 1 Aralık 2017 #3.370 mrys' Alıntı: bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar Genişletmek için tıkla ... merhaba, sonuç aldın mı?
mrys' Alıntı: bana yine ovitrelle iğnesi verdi..bu kez benim de çok ağrım oldu kasıklarımda. umarım olumlu şeylerdir bunlar Genişletmek için tıkla ... merhaba, sonuç aldın mı?