niseatim Üye Üye 19 Ocak 2017 #3.231 Benimde adetime yakin gunlerde goguslerimin uclari cok kotu oluyor.ama simdi ona dair bir sey yok.Bugun benimde adet gunum. Ama hic bir belirti yok.cok korkuyorum. Kist olusmasindan. İnweALLAH hamileyimdir. Gecikmem bundan kaynaklanar
Benimde adetime yakin gunlerde goguslerimin uclari cok kotu oluyor.ama simdi ona dair bir sey yok.Bugun benimde adet gunum. Ama hic bir belirti yok.cok korkuyorum. Kist olusmasindan. İnweALLAH hamileyimdir. Gecikmem bundan kaynaklanar
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 19 Ocak 2017 #3.233 Kızlar belirtilere aldanmayın sizi yanıltıp üzebilir. Adetinizde gecikme olursa test yapın. İnşallah hamiş kalırsınız.
Kızlar belirtilere aldanmayın sizi yanıltıp üzebilir. Adetinizde gecikme olursa test yapın. İnşallah hamiş kalırsınız.
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 19 Ocak 2017 #3.236 yok ben çatlatma iğnesi yapmadım siteye bu konuda çok soru yorum geldiğinden biliyorum canım
niseatim Üye Üye 19 Ocak 2017 #3.237 Evet canim qaliba haklisin. Bugun agrilarim basladi adet olacakmisim qibi agrilarim var.
Melis ank Aktif Üye Üye 19 Ocak 2017 #3.239 niseatim' Alıntı: Evet canim qaliba haklisin. Bugun agrilarim basladi adet olacakmisim qibi agrilarim var. Genişletmek için tıkla ... Merhaba kızlar bence bu kadar kendinizi dinlemeyin herşeyi oluruna bırakın. İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olur.
niseatim' Alıntı: Evet canim qaliba haklisin. Bugun agrilarim basladi adet olacakmisim qibi agrilarim var. Genişletmek için tıkla ... Merhaba kızlar bence bu kadar kendinizi dinlemeyin herşeyi oluruna bırakın. İnşallah hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olur.