nedime88 Aktif Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.831 kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm inanamıyorum yaaaaaa.hiç beklemiyordummmm
Uzman SühaN Administrator 16 Şubat 2016 #2.832 Hayırlı olsun nedime hanım ,gözünüz aydın.Darısı tüm isteyene olsun 🙂
nedime88 Aktif Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.833 aminnnn aminnnnn inşallahhh.İnanamıyorum yaa.. testi öyle bi çare yaptım..çünkü olmaz diye bekliyorduk.saat 2 de doktor randevum var. Rabbim tüm isteyenlere versin..Allahım eli kolu sağlıklı dünyaya getirsin gerisi boş
aminnnn aminnnnn inşallahhh.İnanamıyorum yaa.. testi öyle bi çare yaptım..çünkü olmaz diye bekliyorduk.saat 2 de doktor randevum var. Rabbim tüm isteyenlere versin..Allahım eli kolu sağlıklı dünyaya getirsin gerisi boş
B Bhrfrhtuyug Yeni Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.834 nedime88' Alıntı: kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm inanamıyorum yaaaaaa.hiç beklemiyordummmm Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun cnm tebrikler
nedime88' Alıntı: kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmm inanamıyorum yaaaaaa.hiç beklemiyordummmm Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun cnm tebrikler
nedime88 Aktif Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.835 Tsk ederim.allah tüm isteyenlere versin.hic ummadığım bir anda çıktı. Beklemiyordum.bu ay hiç düşünmedim desem yeridir
Tsk ederim.allah tüm isteyenlere versin.hic ummadığım bir anda çıktı. Beklemiyordum.bu ay hiç düşünmedim desem yeridir
S Sibel fatime Yeni Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.836 Hayirli olsun nedime . Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder inshallah. : )
nedime88 Aktif Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.837 Tsk ederim.allah tüm isteyenlere versin.hic ummadığım bir anda çıktı. Beklemiyordum.bu ay hiç düşünmedim desem yeridir
Tsk ederim.allah tüm isteyenlere versin.hic ummadığım bir anda çıktı. Beklemiyordum.bu ay hiç düşünmedim desem yeridir
E ece323 Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.838 Nedime çok çok sevindim hayırlı olsun bak ne kadar güzel olmuş beklemiyorken hamile kalmışın maşallah
Nedime çok çok sevindim hayırlı olsun bak ne kadar güzel olmuş beklemiyorken hamile kalmışın maşallah
B Bhrfrhtuyug Yeni Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.839 Darisi bize artk bende yarin test yapcm bakalim ne olacak
K Karanfilevrm Üye Üye 16 Şubat 2016 #2.840 Nedime88 çok sewindm rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin çok mutlu oldm 🙂