Canım sanırım ameliyat gerekecek
Ama basit bir ameliyat da değil kuzum
Eşine bu konuda korkutmadan destek sağlaman lazım
Bide nazlı oldugunu söylüyorsun . Ama ameliyat sonrası hemen spermler çok artıyor ama sonra yine azalıyor
ayyy demeeee..
İnşallah yinede ameliyat olmadan halledelir bişeydir..
bir doktor buldum çok iyi diyorlar,
İstanbul/esenyurt Özel Esencan Hastanesi / tuncay taş üroloji giden varmı hiç
canım sende mi igneyle hamile kaldın hamileligin nasıl gecti dusuk tehliken varmıydı bilgi verirmisin acaba su an bende 6 haftalık hamileyim hem düsük tehlikem var hem de bebegimin kalbi olması gerekenden daha az atıyormuş bilgin varmı acaba yeniden hızlanırmı çok merak ediyorum salı günü kontrolüm var ama dayanması cok zor gerçekten
ayyy demeeee..
İnşallah yinede ameliyat olmadan halledelir bişeydir..
bir doktor buldum çok iyi diyorlar,
İstanbul/esenyurt Özel Esencan Hastanesi / tuncay taş üroloji giden varmı hiç
Ece ben Gaziosmapaşa da oturuyorum.gop hastanesine gittik.bugun biraz arastirdim o hastanedeki doktor Tuncay taş iyi yazmışlar tabii iyice araştırmak gerek.esim çok titiz öyle ha demeyle ameliyat olmaz çok inceler
Ece ben Gaziosmapaşa da oturuyorum.gop hastanesine gittik.bugun biraz arastirdim o hastanedeki doktor Tuncay taş iyi yazmışlar tabii iyice araştırmak gerek.esim çok titiz öyle ha demeyle ameliyat olmaz çok inceler
Tabi çok önemli ameliyat sonuçta canım araştırılmalı kesinlikle canım
Bi kaç doktora baktırın mutlaka bende bu ay hamiş kalmazsam sperm testi yaptırıyım diyorum
Gerçi 6 ncı ayımız sonuçta erken mi onuda bilmiyorum canım
ece323 bende diyordum erkenmi diye ama Allahtan bu son gittiğüim doktorum istedi.
Gerçi 1 gün öncesinde eşim kendi dedi.bende bir baktırayım kendime diye.
Normalde o böyle şeyleri sevmez,acele ettiğimi düşünür ama oda gördü aylardır nasıl çabaladığımı istediğimi.Rabbim işte onada bir işaret yolladı.
Bence yaptırın derim..Artık günümüzde bu rahatsızlık çoğalmaya başladı,nedenini hepimiz biliyoruz yediklerimiz,içtiklerimiz,soluduğumuz hava herşeyimizle genetiklerimizle oynuyor.Allah korusun bu varikoselin ilerleme durumu varmış.Erken müdahale çok önemli