Nedime88 çok sağol.. hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inş bu defa senin.. allat adetli iken bakmamıştı geçen gittiğimde.. ama sağol tedbirli olmakta fayda var.. bu ay güzel haber alırım inş..
Canim bn yalnizlikkkkk hic canini sikma demekki zamani degilmis dua et inş bir dahaki sefer olur sana cok dua edecem sen ve senin gibilere moralini yüksek tut lütfen
Nedime88 ne güzel az iki günün kalmış..🙂 su gibi akıp geçer inş güzel haberini alırız.. allahım cümlemizin yanında.. okuldan sonra doktora geçecem yazarım sonucu.. umarım kist oluşmamıştır🙁
Çok enteresan içimde hiç kıpırtı yok merakta yok.
Eşimle Çok kötü tartıştım.Hatta ayrılma noktasına geldim.ondanmıdır nedir bilemedim.[/QUOTE
Bu günlerde hiç yaşanmaması gereken şeyler aman dikkat et. Boş yere rahatınızı kaçırmayın.. hayırlısı ile gelecek güzel haberleri düşün..
Kızlar doktordan geldim şimdi.. turp gibi 3cm çapında bi kistim varmış.. bu ay onu eritelim önümüzdeki ay devam ederiz yumurta takibine dedi🙁 benim üç tane yumurtam oluşmuştu bu ay dalga geçti bide eşimle bir olup üç te iki tutturuyo herkes sende tık yok diyolar.🙁 yumurta nın beslenmesi için bi toz verdi İNOFOLİC diye bakalım bu ay boş geçecek ama yumurtam beslenir hiç olmasa..
Üzülmee umutluuum.vardır bi hayır.
Normal kist olması.Yumurtaların en azından ilaçlara cvp veriyor birde öyle düşün.çok insan var ilaç bile fayda etmiyor.Benim doktorum şunu demişti.Yumurtalıkların ilaca cvp verdiği sürece devam.
Meraba melekler allah herkesin gönlüne göre versin diyerek başlamak istiyorum .bende 15 gün önce catlatma ignesi oldum.bugun adet dönemindeki gibi ağrıları oldu korktumama olmadım henüz suan ağrım falan yok.ve iki gündür burnu kanıyor. Acaba hamilemiyim. Bu durumu yaşayan varsa beni aydınlatın lutfen melekler