Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Ben progestan kullandim ve bugün sondu. Yalniz ilactanmidir nedir bi haller oldu bana uyku ve sersemlik ilacin etkisi onu biliyorum doktorum uyarmisti. Ama mide yanmasi bacak agrilari ve varis sonra asiri gaz. Ne dersinizz bayanlar 10 aylik bekleyisime bi cevap bulurmuyum acaba ? Allaha emanetsiniz. Allah hepimizin kucagini tez zamanda doldursun insallah.

Herkez bir umutla bekliyor rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.. progestan i ben tup.bebekte kullanmistim, aşırı sinirde yapiyor bende o etkiyi gostermisti insallah tutunmustur canim bebiş

Bnde kullandım geçen ay.bugun yine basliycam.bnmki vajinadan ağızdan değil. Allah hakkımızda hayırlısını versin.vardir bir hayır diyorum.neylerse mevlam güzel eyler.bir oğlum olmasını okadar çok ıstiyorum ki Rabbim nasip görürse olur inşallah.Sizde üzmeyin kendinizi sakın.
Buarada bende eşime keçiboynuzu kürü yediriyorum hem sağlık açısından hemde yararı varmış

Nedimecigim ben de ilk erkek istyorum gönlümden geçen o Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Bizi evlatsizlikla sinamasin tek duam bu.

Kızlar çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet oldum.🙁 bugün adetin 2. Günü.. çok kötü hissediyorum.. yarın tekrar doktora gidecem.. tekrar dan başlar klomen e herhalde.. ilk denemem di çünkü benim. Umutsuzluğa düşmek istemiyorum ama çok üzgünüm iki gündür.🙁

Canim bn yalnizlikkkkk hic canini sikma demekki zamani degilmis dua et inş bir dahaki sefer olur sana cok dua edecem sen ve senin gibilere moralini yüksek tut lütfen

Uzulme umutluuuu ilk denemeniz benimde öyleydi.bu ay 2.denemem sakın kafanı takma etkileniyor vücut.relax ol.cocuk için yapıyormuş gibi düşünme