kızlar sıze cok güzel haberim var bugün gittim ve hamile oldugumu ögrendim çok mutkuyum degerim 587.4 cıktı ınsaallah sizlerde mutlu haberlerınizi alırız
Yslnızlıkkkk çok sevindim..allah hayırlısı ile kucağına da nasip etsin inş.. benimde bugün 14. Gün oldu. Hala adet olmadım.. çok heyecanlıyım.. inş senin gibi mutlu olurum bende
Yusuf83 Merhaba forumu bastan okudum merak ettim durumun nedir ? En son doktor sonlandiracakti ve cok uzuldum bende kimyasal gebelik yasamistim, suan catlatma ignemi oldum 3 gunumdeyim onumde 10 gun fazla zaman var buraki takip ederek doldurmayi dusunuyorum o gunlerimi
Insallah kizlar herkesin bu mutlu haberlerini burdan alacazz.yeter ki umutlu olun.serdem canim teşhis en önemli şey.dr unun dediklerini uygula güzel haberler vermen dilegimle.düşündüm de yüzüstü bekle demeside ne kadar mantıklı geldi.yüzü koyun yat bacim..
Simdi arkadaslar okumaktan beynim şişti , ben 27 gunde hasta oluyorum ve adetim.bittikten sonra monegon kullandim 7 gun sonra catlatma ignemi oldum. Kafami karistiran igneden sonra 15 gunmu sayacagim yoksa adet tarihimimi . Aralik 21 de hasta oldum çatlatmami ayin 5 de oldum normal hasta olma tarihim 17 ocak igneden 15 sayarsak 20 sinde olmam gerek nasil hesaplayacagim ? Hayatimda hic 30 gunde hasta olmadim hep 27 hic şaşmaz da kafam karisti yardimci olurmusunuz
Gebelik testi adet gecikmesi yaşandıktan hemen sonra yapılabilir. Bu ortalama olarak yumurta çatlatma iğnesi (HCG enjeksiyonu) yapıldıktan 14 gün sonrasına denk gelir. Hamilelik belirtileri genellikle bu kadar erken başlamaz.
Nedime Rabim hayirlisiyla versin insallah cok aratmadan, bugun 8 gunun nasilsin peki ? Benim 3 gunum ama.hix bir belirtim yok sadece yuz ustu yatamiyorum goguslerim cok fena adetim yaklastiginda aynisi olurdu ,bende hic agri yok igneden sonra agrida cekmedim,akintimda olmadi sende belortilerini yazarmisin gerci her bunye farkli ama okumak iyi geliyor. :*
Büşra,
Bir kaç gündür alt bölgem acayip ağrıyor.kasiklarima ağrı giriyor.gecen ayda böyle oldu.ama bu ay farklı bue agri geldi.gosuslerim aynı yinede pek umutlanmiyorum ve düşünmemeye çalışıyorum.
Bana 3 gun asir gibi geldi 🙂 kendimi dinlemiyorum ama goguslerim cok aciyor sistiklerini hissediyorum,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim . Ben 5 yildir ugrasiyorum 🙂 gecen yil tup bebek yaptirdim bir.kac aydir buhara oturuyorum bal tarcin corek otu yedim biraz incir kuru esimede siperm arttirici keciboynuzu kuru 2 aydir iciyor gecen ay 9 milyondu bu ay 15 milyon hayirlisi.hakkimizda umut fakirin ekmegi derler umutsuz yasanilmaz her ay umutla.bekliyoruz. 🙂