Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hanımlar benim sorun belli oldu. Catlatma ignesi ve klomen fayda vermedi doktorum hiç moral vermedi bu ay doktorumu değiştirdim. Yeni doktor rahim ters dedi şok oldum iliskiden sonra yüz üstü yat dedi bu yaşımda bilmiyordum ters olduğunu. Hiç ilaç filan vermedi. Gebe kalabilirsiniz bir sorun yok dedi. Yalnız rahmi ters olanlar biraz zaman alabilir dedi.

aaa çok enteresan ilk defa duydum.Benimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesi vurulalı.Allah diyip bekliyorum artık.Çok takmamaya çalışıyorum

Arkadaşlar bn yalnizlikkkkk ben marasliyim 21 yasindayim biz tedaviye başlayalı 4 ay olmuştu bende adet düzensizliği var ilaçla adet görüyordum yumurtlamak olmuyordu Dr. Önce yumurtlama yaptırdı sonra menogon diye bir iğne kullandım ve oda sonuç verdi büyüme oldu tam 18 cm.oldu ve catlatti oda çok şükür rabbime sonuç verdi inş sizde bu mutluluğu yaşarsınız uns sağ sağlık alırım kucama Dr.ikiz olma ihtimali çok yüksek olduğunu söyledi 🙂🙂

aaa çok enteresan ilk defa duydum.Benimde 2.ayım klomen ve çatlatma iğnesi vurulalı.Allah diyip bekliyorum artık.Çok takmamaya çalışıyorum
Sakın kafana takma ben çok stres yaptım tedavi süreci boyunca. Mutlaka onlarda etkiledi. Şimdi bu yeni doktorum çok güzel moral verdi. Tedavi yok 6 ay kadar. Nedime88 sen ne zamandır istiyorsun inşallah tutar bu ay hamile kalirsin

İnşallah yaşarız bizde çok sağol. Sende saglikla kucagina alirsin inşallah. Klomeni 4 ay mi kullandın?

Ben hazirandan beri deniyorum.testlerim temiz, adet düzensizliği yok.bu ay 2.ayim klomen tedavisi olalı.bekliyorum 31 etlikte iğne oldum.

Mrb arkadaşlar bende foruma yeni katıldım. Geçen pzrtesi catlatma ignesinden vuruldu. Vuruldugum günden sonraki günler 1 gün arayla ilişki olsun dedi dr. İğne Vuruldugum dan beri çok şiddetli kaşık ağrıları oluyor.daha doğrusu Karnım in iki yanında ağrı var.hamilelik test yapsam belli olurmu acaba. Allah hepimizin gönlüne göre versin