Slm kizlar.karanfilevrim Rabbim bilir ama bence vardir.15 gün olmuş ignenin etkisi gecmistir.daha cok yeni diye çok silik çıkmıştır.benim de öyleydi.icimden bi ses bebisin gelmiş seni bekliyo diyoinsallah Yarabbimm güzel haberler bekliyoz Merve
Bende bugün çatlatma iğnesi yapacam.. ilk ayım klomen ve çatlatma iğnesi birden verdi doktor.. hayırlısı ile istiyorum artık çocuk sahibi olmayı.. allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inş.
Yusufum83 adet sancisi gibi ağrım var ama bi geliyo agri bi gidiyo blmym inşallah dediğin gibi olur dün rüyamda kız çocuğu gordum elimdeki sigaraya bakıyordu ve oksuruyordu bn sigarayı birakamadim henüz inşallah onu hissettgmde bırakirim bu ay hiç görmedim kadar bebek Doğum adet oldgmu gördüm blmym kafam karışık Rabbime duadan başka yapcak bsy yk sen kaçıncı gün test yaptın ki cnm
Geçen ay 17.gün adet olmustum bgn 17.günümdeyim olmadım hala ve ağrıda yok dun vardi her ay ayni gün adet olcam diye bsy varmı acaba kızlar ya degisiklik gösterir mi bgn hissettgm yukarı uzaninca alt karnimda bıçak gbi bsy girip çıktı o kdr
Karanfilevrim csnim insalah hamilesindir.sorunada gelince adetlerin arasi kaç gün sürüyo ona göre bilebilirsin.hamilelik belirtisi regl i ile hemen hemen ayni.benim adetten önce ani kalkış ve oturuslarda kasiklarda batmalar oluyodu.insallahhh bebisin belirtisidir gülüm.hayirli Haberler bekliyoruz.
Slm kizlar.karanfilevrim tam emin oldun mu regli olduguna canım.ben 14.gunde yapmistim hafif silik çıkmıştı.bu ay olmasa da insallah önümüzdeki ilk aylara canlarim.öpüyorum sizi.moral bozmak yokkk.bu ay değilmiş demek ki.Allaha emanet olun.