Selam kızlar, öncelikle Allah isteyen her kadına inş hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eder, unutmayın ve farkında olun, nedenli yada nedensiz sınanıyoruz, oyüzden teslim olun ve stresi azaltın. Rabbim istedikten sonra, sağlıklıymışsın, kısırmışsın lafıgüzaf
neyse, bizde 1 yıldır korunmuyoruz ama hazirandan beridir yumurtlama günlerine dikkat etmeye başladık, ama yinede olmadı, iyi bir dr buldum, HSG çektirdim, testler, spermiogram herşey normal, sağlıklısınız dedi çok şükür. ilk olarak yumurtaları geliştirmekle başladık, önce 5 gün klomenle 12 mm oldu yumurtam, sonraki 3 gün Gonal-F 450 göbekten enj kalemini kullandım 75 ml, sağ 15 mm, sol 15,6 mm büyümüş, 1 gün daha enj devam et dedi ve ovitrelle çatlatma iğnesini verdi. ctesi günü 11 de vurdum. pazar gece 11 de ilk ilişkiye girdim. ctesi günü akşam ateş hissettim ve hafif kasıklarda sızı, ama pazar gümünden beri müthiş bi şişkinlik, zmn zmn patlıcakmışım gibi oluo, rahmime taş oturmuş gibi, kasıklar sızılı, hassas. göğüslerde henüz bi tepkiyok
bende o kdr çok istiyorumki anne olmayı, annemi 12 yaşımda kaybettim, eksiğim, yawrumla tamamlanmak istiyorum Allahın izniyle, bu sınavıda inş hayırlısıyla üstesinden gelicez. umudunuzu asla yitirmeyin, neden ben demeyin, Allah beterinden korusun inşallah
hayırlı haberlerinizi okumak, sevincinizide hüznünüzüde paylaşmak dileğimle, sevgiyle kalın 🙂