Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Hahaha aynı duygular içindeyiz zaman geçmek bilmiyor haftaya salı nasıl gelecek bilmiyorum mala bagladık iyice birde çalışmıyorum daha çok düşünüyorum agrı sızı olmayınca hevesim kaçıyor 🙁

benmde kasıklarımda ara ara agrı var cnm 😀 mal gibi oldum iyice yaa kafayı yiyorum galiba artık 😛
kızz nerdesin sennnnnnnnnnnnnnnn
canım aşılamamı oldunnn sende bende doktorumu değiştirdim bana adetimin 2.günü aşılamaya başlıcak bakalımm inşllah olurrrrr

buradayım cnm bnm sen nerelerdesinnn balımmmmmm canımmmmm sarımmmmmm maşa'MMMM 😀

cannn ben doktor değişdimm demişdim sana da iş yerimin karşında medical parkda bayan bi doktor busefer çok önerdiler bakalımm bütün testlerimizi inceledi herşey çok güzel görünüyo dedi yumurtalarıma baktı 15 mm olmuşş gün verdi salı perşembee eğer adet olursam buay 2.günü aşılamaya başlıyozz beklemeye gerek yok daha fazla dedi

inş olur cnm inşşşş

Ayse güll nasılsın agrın var mı zaman azaldıkça agrılarda çogalıyor sanırım solda yumurtam vardı benim ama sagda agrıyor bugün hafif hafif belimin ortasıda ateşim var sanki 😀 ama hala akıntım yok sende durumlar nasıl kan testine 6 gün adete 11 gün var 🙂