G gamze aydin Üye Üye 10 Mart 2015 #1.491 Beyza ignenin etkisi gecmistir hamilesin canim zaten icimden hep senin hamile olacagin geciyodu hayirli olsun canim
Beyza ignenin etkisi gecmistir hamilesin canim zaten icimden hep senin hamile olacagin geciyodu hayirli olsun canim
B beyza ermiş Aktif Üye Üye 10 Mart 2015 #1.494 eu2' Alıntı: Ama beyzacim o zamanda sperm azaliyo nolcak peki Genişletmek için tıkla ... canım bilmiyorum o zaman iğneyi vurulduğun gün ile 36. saatte yap. o zaman sperm sayısını azaltıcağını sanmam
eu2' Alıntı: Ama beyzacim o zamanda sperm azaliyo nolcak peki Genişletmek için tıkla ... canım bilmiyorum o zaman iğneyi vurulduğun gün ile 36. saatte yap. o zaman sperm sayısını azaltıcağını sanmam
G gamze aydin Üye Üye 10 Mart 2015 #1.495 Insallah umutlarindan güller acar melegine kavusursun canim ben senin adina cok heyacanliyim
B beyza ermiş Aktif Üye Üye 10 Mart 2015 #1.497 kızlar hamile değilim malesef (2,6 çıktı) demek ki sabah ilk idrarla yaptığım için pozitif sonuç verdi 🙂 olsun hayırlısı olsun bi daha ki aya artık 🙂
kızlar hamile değilim malesef (2,6 çıktı) demek ki sabah ilk idrarla yaptığım için pozitif sonuç verdi 🙂 olsun hayırlısı olsun bi daha ki aya artık 🙂
E eu2 Forum Okuru 10 Mart 2015 #1.499 Arkadaslar bugun oldum catlatma ignesini. Bir sagda bir solda 22 mm yumurtam var. Hayirlisi olur insallah
Arkadaslar bugun oldum catlatma ignesini. Bir sagda bir solda 22 mm yumurtam var. Hayirlisi olur insallah
A asiye sarı Aktif Üye Üye 10 Mart 2015 #1.500 İnşallah bu ay herkes hamile kalır rabbim duyar sesimizi inşallah.