Umudummm. Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.141 yok cnm malesef olmadı hayırlısı olsun ama olanda oluyo cnm benm allaha sükür bi sorunum yok ilk defa denedk olmadı zaten bu ayda gitmedm doktra seninkaç yumurtan vardı peki sorunun ne
yok cnm malesef olmadı hayırlısı olsun ama olanda oluyo cnm benm allaha sükür bi sorunum yok ilk defa denedk olmadı zaten bu ayda gitmedm doktra seninkaç yumurtan vardı peki sorunun ne
G gamze aydin Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.142 Benim sag tarafta olusmus sorunum yumurtalarim yavas calisiyo
G gamze aydin Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.143 Bu ikinci igne gecen sefer solda buyumustu igneden sonra cok agrilarim oldu bu sefer hic agrim yok
Umudummm. Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.145 benmde 3 yumurta vardı üçüde büyüktü iğnede oldum agrı hiç olmadı bendede
G gamze aydin Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.146 Valla cok yorucu boyle seyler umut etmek umutlarin yikilmasi cok sitres rabbim hayirlisini versin insallah
Valla cok yorucu boyle seyler umut etmek umutlarin yikilmasi cok sitres rabbim hayirlisini versin insallah
G gamze aydin Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.147 Bir yumurta olsada olur dimi benim galiba sag tarafta 1 yumurta olmus
Umudummm. Daimi Üye Üye 5 Şubat 2015 #1.148 evet cnm tek yumurt yeterli bide zamanda ilşki tmmdır cnm hayırlısıi le olur inş