Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İsimsiz yayınlar misiniz? Selamünaleyküm arkadaşlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım. Çocuk istiyoruz 3 ay önce doktora gittim rahim filmi çekildi herseyime bakıldı tüplerim açık yumurtaliklarimda bi sıkıntı yok kist v.s hiç bişey yok ama eşimin sperm sayısı düşükmüş bu yüzden hamile kalamıyorum. 2 aydır eşim bunun için ilaç kullanıyor. Bu ay doktor klomen verdi 5 gün kullandım ve sonrasında çatlatma ignesi yaptı. Şimdi adet günümü bekliyorum inşallah hamile kalırım olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptircaz.Uzun oldu kusura bakmayın ama bu durumda olan var mı arkadaşlar ya da tutma şansı nedir bunları yaşayan birileri varsa bilgilendirilir mi... lütfen dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İsimsiz yayınlar misiniz? Selamünaleyküm arkadaşlar.. Ben bir buçuk yıllık evliyim 25 yaşındayım. Çocuk istiyoruz 3 ay önce doktora gittim rahim filmi çekildi herseyime bakıldı tüplerim açık yumurtaliklarimda bi sıkıntı yok kist v.s hiç bişey yok ama eşimin sperm sayısı düşükmüş bu yüzden hamile kalamıyorum. 2 aydır eşim bunun için ilaç kullanıyor. Bu ay doktor klomen verdi 5 gün kullandım ve sonrasında çatlatma ignesi yaptı. Şimdi adet günümü bekliyorum inşallah hamile kalırım olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptircaz.
Uzun oldu kusura bakmayın ama bu durumda olan var mı arkadaşlar ya da tutma şansı nedir bunları yaşayan birileri varsa bilgilendirilir mi... lütfen dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsin