Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
MerhabaBen de bugün öğlen iğne oldum. Bir kızım var Allah bağışlasın . 5 yaşına girdi Nisan ayın da ama kardeşi olsun istiyorum o da son günlerde dile getiriyor. Ben 3 ay elimle korunmadan birlikte oldum ancak bir hata yapıyormuşum normal nette bulunan ovulasyon hesaplama linkleri beni yanıltmış bu ay normalde ayın 7 şinde ovulasyon gösteriyor ancak ben Dr ile takip ettiğim için 16 gün 18 mm yumurta olduğunu ve çatlamadığunı gördük aynı gün iğne oldum sanırım. Geç yumurtlama oluyor ve ben bu 3 ah boyunca ilişkilerimi yanlış hesaptan dolayı streslerine geçirdim . Eşim şehirdışı işlerini hep bana göre ayarlıyordu ancak o şehirdışınsa olduğu tarihlerde çatlatma oluyormuş neyse bu ay de talibi ile ilerledik ve sonuca bakacağız inşallah Allah herkesi mutlu etsin .
Merhaba
Ben de bugün öğlen iğne oldum. Bir kızım var Allah bağışlasın . 5 yaşına girdi Nisan ayın da ama kardeşi olsun istiyorum o da son günlerde dile getiriyor. Ben 3 ay elimle korunmadan birlikte oldum ancak bir hata yapıyormuşum normal nette bulunan ovulasyon hesaplama linkleri beni yanıltmış bu ay normalde ayın 7 şinde ovulasyon gösteriyor ancak ben Dr ile takip ettiğim için 16 gün 18 mm yumurta olduğunu ve çatlamadığunı gördük aynı gün iğne oldum sanırım. Geç yumurtlama oluyor ve ben bu 3 ah boyunca ilişkilerimi yanlış hesaptan dolayı streslerine geçirdim . Eşim şehirdışı işlerini hep bana göre ayarlıyordu ancak o şehirdışınsa olduğu tarihlerde çatlatma oluyormuş neyse bu ay de talibi ile ilerledik ve sonuca bakacağız inşallah Allah herkesi mutlu etsin .