Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
CANIM rahatsızlığın tam olarak ne bilemiyorum konuya hakim değilim aklına takılan sürekli ilişkiyse onu atlattık ondaki amaç günü kaçırmamak heh tutturmuşuz spermde canlı sayısı düşmüş olsa tutmazdı.ben buna değindireyim konuyu hani diyorlar ya adetin 10 gün geçmediği sürece belli olmuyo hamilelik die ben adetim 2 gün geçmişti lekelenmede vardı ona rağmen test yaptım pozitif çıktı hamileysen 2 günde geçse 5 günde geçse belli oluyo ALLAH tan erken farkettim hamile olduğumu 10 gün geçmesini bekleyenler var beklemiş olsam muhtemelen şuan hayatta olmazdım bu arada bana tedavi uygulayan dr a da dava açıcam madi manevi tazmiat olarak büyük bi yıkım yaşadık ve hiç umrunda değildi olur öyle şeyler dedi.. çok rahat bi şekilde ben tüpümü kaybedene kadar fark etmeliydi söktürücü bi iğne ne bileyim başka bişeyle tüpten bebeği düşürebilirdi ilerlemiyorsa bırak onu canımdan oluyordum 2 saat daha beklesem .. neyse uzatmayayaım senin kaç günün geçiyo iğneği vurulalı ne kadar oldu iğndeden dolayı bthcg yüksek çıkabiliyormuş hamile olduğun anlamını taşımıyrmuş ama günün geçtikten sonra yüksek çıkıyorsa hamilesin hayırlısıyla inş haberlerini almayı isterim nasıl ilerlediğine dair