Konuya cevap cer

geveze hamiş melek  İyi oku şimdi sana bişi anlatıcam şükrediceksin bende adetimin 5. günü klomen e başladım 11 .gün çatlatma iğnesi oldum adet günüm geldi lekelenme oldu adet oldum sandım ama değilmiş 2 gün gelmedi bekledim ertesi gün idrar testi yaptım pozitif çıktı heyecanlandım çok sevindim dr umu aradım gel bi bakalım dedi gittim kandada pozitif çıktı  ama ultrasonda görünmüyo 3 gün sonra tekrar çağırdı  alttan utrosonla baktı yine kese görünmüyo tekrar kanda betahcg baktı değer 1100 lerdeydi 1500 olsun bakalım değer dedi 2 gün sonra yine gel diyip beni yolladı eve gittim akşam oldu bir karın ağrısı ölüyorum ama gaz sancısıdır sandım birde kıpkırmızı bi kan geldi aha dedim tutunamadan bebek düşücek sabaha kadar ağrıdan kıvrandım bi dirhem uyumadan kan bekledim düşme devam eder die bir daha kan da gelmedi artık sabah dayanamadım ağrıya ağlayarak eşime gidelim acile ben artık dayanamıyorum geçmek bilmedi dedim gittim hemen muayneye aldılar benidevlet hastanesine gidiyorum bu arada dr lar şok oldu karnımın içi kan dolmuş karnıma el değdirtmiyorum bebiş kanal da kalmış rahime düşememiş dış gebelik oluşmuş 8 tane dr birden başıma toplandı acil ameliyata karar verdiler sol tüpüm alındı kürtaj yapıldı sezeryanla bir daha hamile kalma olasılığım % 50 ye düştü ki klomen kullanmama rağmen sağ yumurtalığım büyümemişti eşim bir daha bebek için tedavi görmiyceksin olursa olur olmazsa olmaz dedi ya sağ yumurtalığım da hiç gelişme olmazsa  bir daha hamile kalamıycam demek canım benim bunu anlattım ki beterin beteri var o yüzden bu ayda hamile kalamadım diye üzülmeyin rabbimden hayırlısını sağlıklısını isteyin rabbim herkesin gönlüne göre versin iyi geceler :18:

Geri